Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:11, 22. 10. 2012.

| Politika

Milovančević u sukobu interesa

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
milovancevic213.jpg
Miloš Milovančević, arhivska fotografija

Ukoliko bude izabran za predsednika Upravnog odbora JKP “Medijana” ovaj odbornik SNS spojiće funkcije koje po Statutu Grada ne bi smele da budu spojive.

Na današnjoj sednici Skupštine Grada predstavnici opozicije upozorili su da po Statutu Grada nije dozvoljeno da odbornik bude istovremeno i predsednik Upravnog odbora javnog preduzeća ili ustanove čiji je osnivač Grad.

- Nadam se da se tu radi o tehničkoj grešci, ne bih volela da vidim da nova gradska vlast nastavlja sa kršenjem najviših gradskih dokumenata – rekla je Dragana Stojanović Krstić portparol niškog DS-a.

Očekuje se da na današnjoj sednici Skupštine budu izabrani neki od novih članova upravnih odbora niških javnih preduzeća.

Ipak, šef odborničke grupe SNS i predsednik Odbora za imenovanja Dejan Jovanović rekao je da očekuje da Milovančević podnese ostavku na mesto odbornika.

- Doktor Milovančević je izrazio želju da pređe na funkciju predsednika uporavnog odbora i on će dati ostavku, ja imam čvrsto uveravanje sa njegove strane. To možda neće biti sada na Skupštini Grada javno, ali imate moje obećanje da će do sledeće sednice njegova pismena ostavka biti podneta – rekao je Jovanović.

Podsetimo Miloš Milovančević je na nedavno održanoj sednici Odbora za imenovanja predložen za predsednika Upravnog odbora Javno komunalnog preduzeća “Medijana”. Odbornik je u Skupštini Grada, potpredsednik niškog odbora SNS i profesor na niškom Mašinskom fakultetu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    16:47 // 27. 10. 2012.

    Ma ovaj Milovancevic je najvise u sukobu sam sa sobom i svojom pamecu...

  • Jelena

    18:28 // 24. 10. 2012.

    @Sneki, ovaj Milovancevic koga su izabrali ima dva doktorata pa sledeci put procitaj sta pise pa komentarisi. Ne poznajem tog Misica ali kad ga tako zdusno branis, bez sumnje je da se dobro pokazao.... e sad u cemu... Ako voli zanosne crnke, toplo se preporucujem, pa cu sledeci put ako se pokaze dobro i ja da ga branim kada ga ponovo budu izabrali negde pa smenili. A nije mi jasno koji su sem stranackih kriterijuma bili ikada bitni kada se birao bilo gde predsednik UO? Tako je izabran i ovaj i onaj pre njega i onaj pre... a bice i oni posle njih.

  • Sneki

    10:23 // 23. 10. 2012.

    A šta nije valjalo u radu dosadašnjeg predsednika UO u Mediani, gospodinu Ljubiši Mišiću? Da li mu se zamera to što je član DS ili možda to što je za razliku od većine novoimenovanih članova pismen, stručan, obrazovan i pre svega gospodin čovek? Još 100 predsednika iz SNSa da izaberete sigurna sam da ni jedan neće bolje upravljati u Mediani od gospodina Mišića! Uverena sam da građani Niša nisu glasali za ovakve promene!

    • Jelena

      18:18 // 24. 10. 2012.

      @Sneki, ovaj sto je zamenio tog tvog Misica ima dva doktorata. Ko je gospodin Ljubisa Misic ne znam, ali kad ga ti toliko hvalis mora da se dobro pokazao.... Ako Misic voli zanosne crnke, toplo se preporucujem :-) mozda cu posle i ja ovako zdusno da ga branim kad ga opet budu negde izabrali pa smenili

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: