Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:05, 29. 4. 2024.

| Politika

Miodrag Stanković kandidat koalicije "Ujedinjeni - Nada za Niš" za gradonačelnika Niša

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
miodrag stankovic, foto violeta milicevic
Nosilac liste - Miodrag Stanković; foto: Violeta Milićević

Predstavnici koalicije "Ujedinjeni - Nada za Niš", gde su Nova Demokratska stranka Srbije, "Niš moj grad", Narodna stranka, Socijaldemokratska stranka, Demokratska unija Roma i pokret "Dosta je bilo", potpisali su sporazum o zajedničkom delovanju sa predstavnicima 12 udruženja, pokreta i grupa građana, a kandidat za gradonačelnika Niša biće Miodrag Stanković, aktuelni odbornik u Skupštini Grada. On kaže da je ova široka koalicija nacionalno-građanska opcija.

IMG-1b8efaacfb23279f584cd04aac46ab11-V "Široka koalicija"; foto: Violeta Milićević Koaliciji su danas pristupili Pokret juga Srbije, Niški ekološki pokret, Pokret mladih Niša, Klub penzionera Niša, Grupa građana "Moja banja", Udruženje građana "Oko sokolovo", Ekonomski pokret Niša, Udruženje obespravljenih radnika i socijalno marginalizovanih građana, Udruženje privrednika, poljoprivrednika i zanatlija Niša, Udruženje osoba sa invaliditetom "Borba", Udruženje prosvetnih radnika Niša i Udruženje za razvoj komunalnih preduzeća.

Poslanica i potpredsednica Izvršnog odbora Novog DSS-a Slađana Miletić rekla je da je Novi DSS obećao jednu široku koaliciju.

Sada, sa zadovoljstvom, mogu reći da je šira koalicija napravljena. Srećna sam što su ove renomirane stranke prepoznale da je koalicija neophodna i prepoznale da zajednički možemo da napravimo štošta u ovom gradu što nije bilo niti se planiralo. Program su sve stranke napravile zajednički i cilj je da Niš bude bolji, decentralizovan od vlasti u Beogradu i da naše Nišlije sa nama osete boljitak, osete pravnu državu iza sebe i dobiju šta je neophodno za uslove života. Naš nosilac liste je Miodrag Stanković, on će biti predstavnik i kandidat za gradonačelnika Niša - rekla je Slađana Miletić.

IMG-b6d983ac3f41123bb41451bba2262857-V Neće biti koordinatora iz Beograda; foto: Violeta Milićević Stanković je rekao da "neće imati vladare i koordinatore iz Beograda, već će zajedno odlučivati o svemu".

Ova široka koalicija je nacionalno-građanska opcija, ono što treba građanima. Da misli na nacionalne interese i da čuje običnog čoveka. Jasno je šta fali Nišu, fali da vlast čuje onogo običnog čoveka. Mi ćemo biti to, bićemo "staklena vlast", znaće se kako se troši svaki dinar iz gradskog budžeta, sve će se raditi transparentno, na javnim konkursima i tenderima - rekao je Stanković.

On je dodao da koalicija ima "plan, ljude i viziju" i da će tokom kampanje predstaviti plan rada u prvih šest meseci od eventualnog dolaska na vlast.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • malolazemmalosliht

    22:43 // 30. 4. 2024.

    Mikica da predstavlja gradjane... sta reci sem velika bruka.
    Ko ga zna licno, zna i o cemu pricam.

  • Mile Original

    20:04 // 30. 4. 2024.

    Ova koalicija ima vise clanova nego glasaca.

  • Sisko

    15:56 // 30. 4. 2024.

    A gde je tu dr Nestorovic Mi snaga naroda pa on ima vise glasova od ovih globalista...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: