Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:52, 2. 2. 2022.

| Politika

Miša Vacić počeo predsedničku kampanju iz Niša, tvrdi da bi u duelu "potukao" umornog Šešelja

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
vacić
Počeo kampanju iz Niša; foto: T. T.

Iako izbori još nisu raspisani, lider Srpske desnice Miša Vacić je predsedničku kampanju počeo, i to iz Niša gde je rekao da spreman i da se odrekne kandidature ukoliko dođe do ujedinjenja sa drugim desno suverenističkim opcijama, pa i sa Šešeljem za koga kaže da je umoran i da bi ga potukao u duelu.

"Ja otkad znam za sebe, verujem da treba da vodim naš narod i državu" - rekao je Vacić obraćajući se Nišlijama koje su došle da saslušaju kakav program ima da ponudi najavljeni kandidat za predsednika. 272843021_388701999682649_7076954028479351859_n

Iako je naziv njegove kampanja "Jaka porodica, jaka Srbija", ona ima sasvim drugačiji cilj.

Moja kampanja će se svoditi na vraćanje suverenosti institucije predsednika Republike Srbije i samoj našoj državi. Smatram da strane ambasade nema šta da odlučuju i da predsednik Srbije treba da bude jedna suverena institucija, pošto je neposredno biran od strane građana, da se rukovodi voljom građana Srbije - rekao je Vacić.

Iako je najavio kandidaturu, već je spreman da se od nje i odrekne. Kaže da će to uraditi ukoliko bude napravljena koalicija sa Zavetnicima, Jovanom Stojković, DSS-om, POKS-om, pa čak i sa, kako je rekao, pokretom Dveri i Srpskom radikalnom strankom.

Ja svojom kandidaturom pozivam i da se ujedine ostale desne suverenističke patriotske opcije, jer ako svako izađe za sebe, svestan sam da niko neće uraditi ništa. Ukoliko se u jednoj listi okupimo, onda je moguće da posle koalicije SNS-a, koja će po svemu sudeći imati najveći broj glasova, da ujedinjena patriotska opcija bude druga lista sa dvocifrenim brojem procenata - kaže Vacić.

259596188_450534903469590_514496107847583040_n Govoreći o koaliciji, setio se i Šešelja.

Video sam da je juče Šešelj rekao da bi sa svim kandidatima, koji su najavljeni, izašao na duel, jedino ne bi mogao sa mnom. Što je očigledno jasno, jer bi ga jedino ja potukao, jer sam mlađi, a baštinimo istu ideju, program nam je gotovo identičan, samo što je on čovek umoran - smatra Vacić.

Konferencija Miše Vacića je održana u prostorijama Srpske desnice u Obrenovićevoj ulici, a reč je o gradskom lokalu u koji su se uz bakljadu i pesme uselili pre dve godine.

Objekat se nalazi na skupoj i luksuznoj lokaciji, a na konstataciju novinara da nove stranačke prostorije koštaju najmanje 2. 000 evra mesečno, lider desnice je tada rekao da mu ne smeta i da je zakup 3. 000 evra, da ih finansiraju donatori, a ne država.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zare

    21:13 // 3. 2. 2022.

    Samo mi nije jasno zasto izvestavate o stranci koja ima tri clana??
    Ja ovu karikaturu ne bih ni pogledao na ulicu a kamoli da mu dodjem na konferenciju za stampu

  • miljan

    20:31 // 3. 2. 2022.

    Misa Vasic, Milica Djurdjevic,.....nastavi niz.
    Sve filijale Vucica i spavaci...
    kakva opozicija i kome.
    Kako je corkiran Belivuk, Misa je nestao, ete

  • joca

    14:59 // 3. 2. 2022.

    Ovaj jedino što bi potukao je 30 ćevapa sa lukom i 2 kilo iz sifon!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: