Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:18, 16. 5. 2012.

Mitić: O gradonačelniku nakon 20. maja

aleksandar mitic Aleksandar Mitić

Prvi na listi DS u opštini Niška Banja Aleksandar Mtić smatra da će ime novog gradonačelnika biti poznato sledeće nedelje, odmah nakon predsedničkih izbora.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pravosudje Niša

    17:09 // 16. 5. 2012.

    Bolje bi bilo, da posle 20 maja, mislimo ko će u zatvore, prema izveštaju DRI.

  • vesna p

    21:35 // 16. 5. 2012.

    Nije bitno iz koje ce partije biti gradonacelnik, vazno je da konacno, jednog dana, ova Banja postane moderno gradsko naselje, a ne seoska kasaba. Niska Banja ima najsavremenije leciliste, prirodne lekovite kapacitete i klimu za izuzetne turisticke, zdravstvene i zivotne uslove. Pre 50-60 godina Banja je imala 4 hotela, lecila cca 20.000 pacijenata godisnje. N.Banja ima vrlo strucan medicinski kadar, ali pored toga, zasluzuje savremene i obrazovane, strucne ljude u upravi, koji mogu da unesu novine i ideje, da se izbore za veca sredstva u cilju razvoja i popularizacije mesta uvodjenjem novih sadrzaja za goste i sugradjane.

  • Perko

    02:20 // 17. 5. 2012.

    Da li tako mislis i za celu Srbiju, gde je 22% izaslih,glasalo za DS, ili ta ideja o promeni vazi samo za N.Banju? Mozda i vodovod treba promene!

    • hm

      09:36 // 17. 5. 2012.

      Uze mi rec iz tastature!

  • nikola

    08:42 // 17. 5. 2012.

    nisku banju vode zadnjih deset godina ljudi koji nisu strucni za to.pogledajte njihove kfalifikacije .ako dodamo i to da zbog licnih ambicija namerno izoluju nisku banju od ostatka srbije,onda je sve jasno.sa rukovodstvom niske banje niko nece da saradjuje i upravo to odgovara nekim ljudima.radili nesto ili ne plate se primaju, tu su dnevnice,razni odbori ,komisije.krka za dz,pice za dz,milina.to nema nigde.niska banja je pretvorena u selendru,i samo promene mogu nesto novo da donesu.ovako vise ne ide.drugi koji dodju moraju biti kontrolisani od prvog dana,i to je jedini nacin da se banja spasi.dozvoliti politicarima da vrsljaju i rade sta hoce je van pameti.zitelji niske banje moraju da se aktivno ukljuce u svim desavanjima oko niske banje.nikada vise banja nesme biti ostavljena na milost i nemilost pojedincima ili nekim grupama.

    • mitra

      12:00 // 17. 5. 2012.

      Potpuno si u pravu,ako umesto jednog "seljaka" dodje jos veci nema nista od banje.Ovaj dosadasnji predsednik svoje sugradjane u startu degradira i naziva MESTANIMA umesto gradjanima Niske Banje.

  • Branislav Petrović

    09:11 // 17. 5. 2012.

    Mislim da je vrlo važno ko će biti prvi čovek G.O. N.Banja.Ne verujem da će najaća stranka prepustiti to mesto nekoj drugoj.Prema tome ako ne informisani i lenjivci postave svog kandidata ostaja banja tamo gde je bila.

  • Snezana Jankovic

    09:18 // 17. 5. 2012.

    Mlad ste covek a vec ljigavo razmisljate - manipulisete procentima Za i Protiv... pa takve manipulacije se mogu primeniti na bilo koga. Usudite se i kazite da je i protiv predsednickih kandidata onda 75% protiv, a ne 25% Za. Treba zasukati rukave i RADITI, i to onda narod ceni i valorizuje na izborima, a ne treba se kriti na listama iza nekih zvucnih imena i kombinatorikama dolaziti u fotelje - tu nema nista od razvoja i napretka ni Banje ni Nisa.

  • Kuku lele

    10:04 // 17. 5. 2012.

    JADNA je Niska banja,kada veciti guitnik Ac mITIC,KOJI BRINE samo O SVOM INTERESU,SADA NAPRASNO BRINE I O n.banji????
    KAKO je postavljen za direktora Naisusa i Privredne komore???sigurno ne KVALITETOM??
    KOME ON SOLI PAMET,NEMA MU SPASA....KAD CE TAJ NACELNIK MUPA POCETI DA HAPSI,NECE ZAOBICI NI OVOG KLINCA....

    • JG

      14:03 // 17. 5. 2012.

      Kuku lele, nije Aca Mitić gubitnik već ovaj jadan gladan narod. Aca Mitić je jedan vrlo uspešan čovek jer je direktor jednog javog komunalnog preduzeća, predsednik privredne komore Niša, žena mu je direktor sektora informisanja u drugom javnom komunalnom preduzeću i td. Takve uspehe može samo dobitnik da niže! A šta će sve još da dobije nakon 20.maja, videćemo. Gubitnik ste Vi, ja...

  • Aca

    12:35 // 17. 5. 2012.

    Ja iz predizborne kampanje nisam zaključio da delite iste ideje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: