Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:18, 2. 4. 2012.

| Politika

Miting DS u Beloj Palanci

Autor:Izvor:Tanjug, Infobiro
Boris-Tadic
Boris Tadić

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić poručio je večeras na predizbornom skupu liste "Izbor za bolji život" da ne želi da građanima obećava kule i gradove, ali da se obavezuje da će nastaviti da bude ambasador srpske privrede kako bi svako u Srbiji ko želi da radi dobio posao.

- Vi birate - ako izaberete da idemo dalje ovim putem, ja sam tu. Uvek ću da dođem da se pogledamo u oči. Nemojte da započeto prekinemo, da ne bismo ostavili Srbiju kao nezavršenu kuću - rekao je Tadić obraćajući se građanima u centru Bele Palanke.

U opštini u kojoj prema statistikama ima oko dve i po hiljade nezaposlenih Tadić je istakao da se više ne sme dozvoliti da oni koji ne žele da rade a nudi im se posao budu socijalni slučajevi, ali da je obaveza države da svakome ko želi da radi obebedi posao. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Небојша Лековић

    22:07 // 3. 4. 2012.

    Српска рдикална странка је предала листу за град и налази се на петом месту. Чуди ме да Јужне вести то не знају.

  • НЕЦА-ПЕЦА

    22:01 // 3. 4. 2012.

    Готови су.

  • Ivan Zivanovic

    17:37 // 3. 4. 2012.

    Ma neka lupaju minuse,kao da je to bitno.Ja ovde napisem sta mislim i imam utisak da na slican nacin razmisljaju mnogi jer je toliko politicara koji su "prljavi" da je to bruka.I pitam ja sve sada,sve one koji daju i plus i minus: Kaka ziveti u zemlji gde da bi se zaposlio moras da pripadas stranci? Ja konkretno taj problem nemam jer radim od svoje 18-te godine i uvek sam nalazio posao.Ali moja cura je zavrsila stomatologiju i nema posla u struci.
    Sve stranke za nasu lepu skupstinu daju iz Beograda 10 puta vise poslanika nego recimo iz Nisa.Pa tako iz Ds-a ce put Bgd-a krenuti verovatno 2 a iz Sns-a 3 poslanika.Pa jel to normalno dragi moji sto mi dajete minuse? Pitam vas jer pretpostavljam da vecina vas je politicki aktivna ili na neki nacin naklonjena nekoj politickoj partiji!!! Svi lepo zbore ali nijedan politicar nije iskren i zbog toga smo u debelom minusu na svim poljima.Samo jos da pocnu da muzu mleko ispred kamera,nista drugo nije ostalo :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: