Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:18, 2. 4. 2012.

Miting DS u Beloj Palanci

Boris-Tadic Boris Tadić

U Beloj Palanci večeras je održana predizborna konvencija liste "Izbor za bolji život", kojoj je prisustvovao i lider Demokratske stranke Boris Tadić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan Zivanovic

    22:30 // 2. 4. 2012.

    Pa nas predsednik se setio Bele Palanke opaaaaa.Svi lepo pricaju i opozicija i pozicija ali mislim da mnogo "pricaju istinu" !!!
    Gospodin Dinkic kaze bilo je stranackog zaposljavanja ali niko nece za to odgovarati .Epa drag politicari vi TREBATE ODGOVARATI ZA SVOJE POSTUPKE!!! DOLE SVI POLITICARI JER STE LOPOVI

    • Erik

      03:11 // 3. 4. 2012.

      Svaka cast za komentar! A ovi sto ti lupaju minuse su verovatno ti stranacki "ofarbani" ili stranacki zaposljeni!

  • MilosH Dj

    22:37 // 2. 4. 2012.

    Bravo za Belopalancane i posebno mom prijatelju Ljubisi!!!

  • milovan kocic

    22:59 // 2. 4. 2012.

    jedini grad u kome se tadic nije obratio okupljenom narodu bio je aleksinac, to je zaista bruka i za tadica i za aleksincane. neki tvrde da se tadic tako ogradjuje od neposlusnih predsednika odbora ds u tim gradovima ali i to nije valjano opravdanje. bas mi je milo sto se obratio belopalancanima. u aleksincu se prica da tadic nije dozvolio nikome od lokalnih demokrata da mu pridju i da se slikaju s njim

  • Branislav Petrović

    14:08 // 3. 4. 2012.

    Predsednik je bio u Palanci.Rekao je što je rekao i otišao dalje.Izbori su uskoro i kampanja ide svojim tokom.
    Ja bih samo rekao da je predsednik Tadić jedina pozitivna ličnost na ovom našem primitivnom političkom nebu.Pogledajte malo unazad i videćete koje su face i maloumnici vodili ovaj narod.Nismo valjda zaboravili Ćopu,kopije komunističke, i onog najvećeg Srbomrzca iz Pozarevca koji nam je navuko gnev celog sveta.A nismo valjda zaboravili i onog neobaveštenog i licemernog intelektualca.
    Tadić je za sve njih faca.

  • Veljko

    16:46 // 3. 4. 2012.

    "Ko se sad ne uspravi,zauvek ce hodati pogrbljen! Rekao je kandidat za gradonacelnika Nisa pokreta Dveri... Epa vidim dosta ljudi koji ce hodati pogrbljeni!

  • Ivan Zivanovic

    17:37 // 3. 4. 2012.

    Ma neka lupaju minuse,kao da je to bitno.Ja ovde napisem sta mislim i imam utisak da na slican nacin razmisljaju mnogi jer je toliko politicara koji su "prljavi" da je to bruka.I pitam ja sve sada,sve one koji daju i plus i minus: Kaka ziveti u zemlji gde da bi se zaposlio moras da pripadas stranci? Ja konkretno taj problem nemam jer radim od svoje 18-te godine i uvek sam nalazio posao.Ali moja cura je zavrsila stomatologiju i nema posla u struci.
    Sve stranke za nasu lepu skupstinu daju iz Beograda 10 puta vise poslanika nego recimo iz Nisa.Pa tako iz Ds-a ce put Bgd-a krenuti verovatno 2 a iz Sns-a 3 poslanika.Pa jel to normalno dragi moji sto mi dajete minuse? Pitam vas jer pretpostavljam da vecina vas je politicki aktivna ili na neki nacin naklonjena nekoj politickoj partiji!!! Svi lepo zbore ali nijedan politicar nije iskren i zbog toga smo u debelom minusu na svim poljima.Samo jos da pocnu da muzu mleko ispred kamera,nista drugo nije ostalo :)

  • НЕЦА-ПЕЦА

    22:01 // 3. 4. 2012.

    Готови су.

  • Небојша Лековић

    22:07 // 3. 4. 2012.

    Српска рдикална странка је предала листу за град и налази се на петом месту. Чуди ме да Јужне вести то не знају.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: