Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:49, 28. 10. 2011.

Miting SNS u Nišu

tomislav nikolic Tomislav Nikolić; foto: wikipedia

Srpska napredna stranka održaće u subotu u podne miting u hali Čair u Nišu. Organizatori očekuju punu halu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • dragoljub stamenkovic

    18:59 // 28. 10. 2011.

    Mogu da dovoze narod i iz Australije, ali uvek će znati da su izdali veru za večeru. Verujem da će mnogi, koji su poverovali Tomislavu i onom Averilu (Vučić), shvatiti o kakvoj se prevari radi! U čemu je razlika izmedju Tadića i Nikolića ? Pozivam sve prave nacionaliste, koje je zaveo Nikolić ecc. Tomislav, da se vrate svojoj Stranci ( Srpska radikalna stranka ). P.S. Čujem da se spremaju još neka nova kadrovska rešenja u tzv. SNS. Sklanjaju sve one koji su nekada bili članovi SRS. A medju novim "čelnicima" mnogi su zreli za robiju. Uostalom, i ovi sadašnji su već gnjili !!!

    • Милош ГРОЗДАНОВИЋ.

      13:12 // 29. 10. 2011.

      slažem se čika šumi, svaka vam je na mestu!

    • sef stanice

      22:51 // 29. 10. 2011.

      Gospodine Stamenkovicu, ako mozemo tebe nazvati gospodinom ali. Nismo znali da se kao osoba koja kucka tockove vozova razume i u politiku. Pokri se bre usima i ne daj onakve nebulozne komentare na ovaj divan interenet portal. Zadeni cukce za pojas i radi ono sto najbolje znas a to je kontrola ispravnosti zeleznickih tockova ali samo za teretne vagone jer taj kurs imas polozen na zeleznici.

    • Branko Djordjevic

      01:35 // 1. 11. 2011.

      Gospodine Stamenkovicu,sujeta je strasna stvar u nas Srba.Ko je vera videce se na sledecim izborima.Sto se tice vase vere ona se pokazala u skupstini Srbiji gde jedini koji pomazu Tadicu je njegov verni Seseljev kofer koji se provlaci godinama kao najvernija opozicija svakoj vlasti.Cast mi je sto sam clan SNS-a i drago mi je sto sam izasao iz one vec propale stranke SRS koja i ne treba da postoji vise jer sve sto je vredelo otislo je iz nje.Brinite se vi za vase vecnike koji vec imaju pristupnice SNS-a u rukama a jos uvek sede u skupstinskim klupama sa vama bojeci se da ne ostanu bez radnog mesta.Zar da se velika reka vraca u mali potocic koji je vec presusio.Sto se tice tog "averila "kako ste ga nazvali ,videlo se kako ste prosli kad vas je i on napustio.Drago mi je sto se era radikala zavrsila .

  • Kum

    15:58 // 28. 10. 2011.

    A za sve mestane okolnih sela i opstina Toma Nikolic je obezbedio prevoz,sendvice i po jedno zidarsko pivo!I jos nesto ljudi koji dolaze u hali Cair,treba da znaju da hala Cair ne poseduje pokretne stepenice!!!

  • SVANUCE

    07:09 // 29. 10. 2011.

    SRECAN POCETAK.IZABRATI PATRIOTSKU VLAST,A CRVENO-ZUTU PODANICKU VLAST DATI NA NARODNI SUD.

  • Bobby

    14:11 // 28. 10. 2011.

    Nisu culi da nema visinu.

  • Nebojsa Ozimic

    08:44 // 29. 10. 2011.

    Jel to očekuju da izbave zatvorasvog Đorđevića,potpredsednika FSS i vlasnika firme SAPUTNIK ?

  • srbin

    15:08 // 29. 10. 2011.

    Barem je neko iz SNS-a uhapsen. NE vidim da je neko iz DS-a ili LDP-a uhapsen. Pitam li se zasto? Da li su toliko posteni ili je to nesto drugo?
    Inace ja sam apsolutno protiv toga da bilo koja stranka ili politicka (citaj "nevladina") organizacija drzi bilo kakve mitinge na sportskim terenima. Zna se zasta oni sluzi.
    Sto se tice hale u njoj je trenutno (do zavrsetka prvenstva u rukometu) na neku ruku zabranjeno za treniranje ili odigravanje bilo kakvih utakmica, ali za mitinge i sajmove je uvek otvorena.
    Inace komentar za visinu je vrh.

  • dragoljub stamenkovic

    17:18 // 16. 12. 2011.

    Rekao bih da je ovaj "šef stanice" poprilična kukavica. Ne sme ni da se potpiše ! Nisam kuckao točkove na vagonima (kamo sreće da jesam), to je lepo zanimanje, odgovorno i traži znanje i iskustvo. Imam mnogo poštovanja za te ljude. Bio sam otpravnik vozova, time se ponosim ! I to je jako odgovoran posao, možda i najodgovorniji na železnici.

  • dragoljub stamenkovic

    17:25 // 16. 12. 2011.

    E, moj Branko Djordjeviću, ima ona narodna :" Čega se pametan stidi, time se ..."!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: