Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 7. 12. 2023.

| Politika

Miting naprednjaka i Vučića u petak u Vranju

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Vučić - Vranje Sportska hala
Vučić i kao predsednik i u kampanji za izbore u Vranju; ilustracija; foto:M. D.

Samo deset dana ostalo je do održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora, a kampanja Srpske napredne stranke nastavlja se predizbornim skupom u još jednom gradu na jugu zemlje - Vranju. Miting naprednjaka zakazan je za petak, 8. decembra, u Sportskoj hali.

Nakon Leskovca i Pirota, članovi i simpatizeri SNS-a okupiće se i na krajnjem jugu Srbije, gde je od 18 sati, zakazan miting.

Kako najavljuju, na skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" govoriće predsednik stranke Miloš Vučićević i sam predsednik Srbije čije ime je na izbornoj listi.

Organizacija mitinga bila je i tema Izbornog štaba Gradskog odbora SNS-a Vranje.

Uzimajući u obzir podršku koju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka imaju u Vranju i okolini, možemo očekivati daleko veći broj zainteresovanih od samih kapaciteta hale u Vranju - saopštili su vranjanski naprednjaci.

Pre mitinga, prema nezvaničnim najavama, Vučić će u svojstvu predsednika zemlje obići Bolnicu u Vranju koja se trenutno rekonstruiše i uručiti opremu za paviljonski deo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Чичко

    19:29 // 8. 12. 2023.

    А питајте ги аки није касно, зашто се најмање улаже у цели југ Србије, па у Врањр, а трњбало би у југ највусше, а оно 70% улагања је у Војводину.

  • Dragan Petrovic

    14:49 // 8. 12. 2023.

    Da cujem Orban najavio mobilizaciju u Budimpesti,verovatno ce i Bora Stankovic da podrzi miting...e jadan si preCednice "svih" Srba,oce li biti mitinga u N.Sadu,BG,Nisu...kad li ces da naucis koja su ti ovlascenja...

  • MedTeh

    08:42 // 8. 12. 2023.

    Jel ce bude neki bus iz Nis, skoknuo bi si do prijatelji dole na neki rucak i da pokupim neki ajvar pa da ne placam prevoz. Skupa mi povratna karta.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: