Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:01, 3. 3. 2017.

| Politika

Moguć ulazak vranjskih socijalista u lokalnu vlast sa SNS

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
sps vranje foto i.m.
Jedan stastanak na korak do koalicije?; foto: I.M.

Predizborni miting Aleksandra Vučića u Vranju očigledno je bio inicijalna kapisla da se uzavrela politička situacija između vranjskih naprednjaka i socijalista primiri, s obzirom da su pristalice SPS-a organizovano došle na miting i pružile podršku zajedničkom predsedničkom kandidatu.

Da pomirenje može značiti i neku vrstu dogovora oko eventualnog ulaska socijalista u vlast nakon jučerašnjeg poziva svojim pristalicama da dođu na miting, govori i sastanak lokalnih lidera dveju stranaka koji je zakazan za subotu.

Naime,u zgradi Načelstva sutra će biti održan sastanak predsednika okružnih, gradskih i opštinskih odbora SNS-a i SPS-a. 

Sastanku će, kako saznajemo, prisustvovati potpredsednik Izvršnog odbora i član Predsedništva SNS-a Dragan Stevanović i potpredsednik SPS-a Branko Ružić koji će, bar kako je najavljeno, saopštiti više detalja po završetku sastanka.

U redovima naprednjaka kažu da se sastanak tiče kampanje, dok predsednik Gradskog odbora SPS i doskorašnji gradonačelnik Vranja Zoran Antić ne negira da bi možda moglo doći do neke vrste dogovora.

Reč je o operativnom sastanku predsednika odbora, koordinacije aktivnosti oko procesa izbora. Trenutno ne mogu da se izjašnjavam po pitanju eventualne koalicije pošto su zasad sve naznake na relaciji Dačić - Vučić - kaže Antić za Južne vesti.

Ipak, on smatra da je priča znatno odmakla od početne, ali nije želeo da otkriva druge detalje.

U prilog mogućem dogovoru govori i to da je lider SPS-a i potpredsednik Vlade Ivica Dačić pred jučerašnji miting zajedničkog kandidata dveju stranaka održao duži sastanak sa rukovodstvom vranjskih socijalista.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Овца за шишање

    09:58 // 4. 3. 2017.

    Е, сг ће се испомица на побоље на Врањанци!

  • Superhik

    19:32 // 3. 3. 2017.

    Kakav preokret, naravno sve to rade zbog naroda i prosperiteta!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: