Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:54, 18. 10. 2012.

Moguće promene vlasti u Pirotskom okrugu

ruzic-1.12.2010.velika Branko Ružić; foto: spspetrovac.rs

Visoki funkcioner SPS-a Branko Ružić rekao je u Pirotu da bi moglo da dođe do promena lolaknih vlasti u nekim opštinama Pirotskog okruga.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • OVAKO VISE NE IDE

    17:02 // 18. 10. 2012.

    U Pirotu nezapamceno siromastvo,beda,korupcija,te je vise nego zrelo za prekomponovanje ili jos bolje za nove izbore i to odmah posle izbora u DS-u u novembru u Beogradu,jer ce posle toga i ovi na lokalu biti nelegitimni.

    • Insajder u Pirotu

      03:10 // 19. 10. 2012.

      SO sa JP,"Ref.pravosudje" sa Mup-om,Tigar sa Zonom ......su vise nego zreli za INSAJDER.

  • Ofucani "paun"

    11:14 // 24. 10. 2012.

    Sta ce mo sa vlasnikom PLUS RADIJA koji je na sva usta ljagao Nikolica,Vucica,Tabakovicku,SNS?On misli to se zaboravlja,pa ce da "radi"kao do sada.

  • Ceka se Vuciceva metla

    10:55 // 25. 10. 2012.

    Treba najpre rekonstruisati okruzni i opstinski odbor SNS-a,a potom izabrati gradonacelnika grada iz njihovih redova.Ovo do sada je bilo sminkanje stvarnosti,neposlusnost republicke vlasti,a stvarnost na terenu jad i beda uz despotizam i korupciju.Zasto se ne javljaju Lale,Batko i Alek?Njima je lepo,a i nalaze se pod patronatom vasica i jajcara,i dok je tako nema ni govora o pomaku promena i na bolje.

    • Sud.-adv.sprega:z.manic-supruga;s.nesic-seka

      01:12 // 26. 10. 2012.

      Metlata u prvi nalet da zakaci baba-devojke u jt iz Vranja i ds-ekspediciju tkz sudija i jt iz susednog Dimitrovgrada koje je dovlekal bivsi Ds poslanik z.petrov da se izivljavaju sas narod i neistomisljenici.

  • Piroćanci

    08:18 // 22. 10. 2012.

    Od nekada siromašnog grada sa najvećom zapošljenošću u bivšoj Jugoslaviji posle Velenja i nekoliko desetina kompanija, danas vrtoglavo juri u ambis sa mogućnošću trajnog gubitka posla do kraja godine za još oko dve hiljade radnika.Ovakav vrtoglav pad Pirota i nezapamćena nezapošljenost može da se ublaži jedino spremnom i sposobnom lokalnom vladom koja može da povuče pametne poteze i da angažuje sposobne ljude. Sa ovom garniturom to je veliko pitanje.

  • nela rajkovic

    15:42 // 29. 3. 2013.

    Kadrovik Ruzic je odsvirao i otpevao u spsu,kadroviranje u Nisu mu je poslednji ples sa doktorima iz sps i sns,a ostali neka se uzimaju u pamet,Kad ce Nis da se urazumi i otarasi se stalnim dzokerima tj cekovima bez pokrica,izdali Milosevica sad Dacica a narod odavno

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: