Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:22, 11. 1. 2016.

| Politika

NPS: Loši kadrovi propast za Niš

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
jovanović
Lider NPS-a nije zadovoljan radom direktora; foto: JV arhiva

Nakon samoubistva vaspitačice Doma učenika srednjih škola i predložene smene direktorke ove ustanove, Branislav Jovanović iz Narodnog pokreta Srbije kaže da je loša kadrovska politika dovela Niš u težak položaj.

Pored dešavanja u Domu učenika i tragičnog samoubistva vaspitačice koji je potresao nišku javnost, Jovanović je pomenuo i neka druge javne ustanove čiji se direktori nisu proslavili.

Tragikomičan izbor direktora Dečijeg odmarališta "Divljana" je uveseljavao građane Srbije prethodnih nedelja, a čitali smo u medijima i o falsifikivanoj diplomi direktorke Inkubator centra u Nišu koju je gradonačelnik najavljivao kao veliko kadrovsko otkrovenje. Imali smo i problematičan izbor direktora Narodnog pozorišta - rekao je Jovanović.

On kaže da je odsustvo svake odgovornosti niških čelnika dovelo do kraha i velikih gubitaka u javno komunalnim preduzećima u Nišu.

Kad gradonačelnik ne može da organizuje visinu plata funkcionerima, kako onda tek da ih organizuje da vode firme? - pitao je Jovanović.

Napomenuo je i da će izveštaj Državne revizorske institucije na 360 strana o načinu trošenja budžetskih para u Nišu, čije se obavljivanje očekuje u narednom periodu, dodatno uzburkati nišku javnost.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Maja

    12:56 // 18. 1. 2016.

    Losa kadrovska politika, kako je on birao kadrove oni su nam i ostali u miraz za ovu vlast...Prica o kadrovskoj politici a svoje kadrove nije umeo da izabere pa su ga prodali svi i zasluzio je...Kratko pamti brzo zaboravlja...1000 evra prvo pa onda prica...

  • LosMi

    22:32 // 11. 1. 2016.

    Moralni pigmej i drustveno politicki marginalac nasao da kritikuje svoje dojucerasnje kolege "secikese"?! Da nije zalosno bilo bi smesno!

  • Deki

    20:44 // 11. 1. 2016.

    Da su losi kadrovi, jesu, ali ti si jos gori.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: