Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:35, 13. 4. 2010.

NS: štetan ugovor sa Montenegro erlajns

Nova Srbija optužuje rukovodstvo grada Niša zbog subvencija “Montenegro erlajns” od 2,3 miliona evra.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Vladimir Zivkovic, NL

    09:51 // 25. 4. 2010.

    Zasto ne udevete letove tipa: - Nis - Eindhoven - Eindhoven - Nis, ako je vec let za Amsterdam skup? Alternativno, - Nis - Rotterdam - Rotterdam - Nis; Siguran sam da bi imali vise putnika nego za Italiju... Cisto kao indikacija, siguran sam da bi sve Nislije (a siguran sam i za Leskovac, Aleksinac, Pirot, i Prokuplje) koje zive u NL odmah digle ruke od JAT-a ako bi imale alternativu Surchinu/Beogradu. Najveca kazna (i podsecanje da smo provincija) je cinjenica da 99% letova prema NL polazi iz Beograda u 7:00h ujutro. To znaci da morate (ako ste iz Nisa) da putujete nocu autoputem. Let koji je popodne je po pravilu skoro 50% skuplji. Pa sad vidite da li se isplati - svi ljudi koji zive van Beograda na >100km zele da putuju iz Beograda danju posle 12:00h popodne, jer je putovati nocu do Surchina mucenje. Sto znaci da gasterbajteri iz Juzne, Istocne, i Centralne Srbije sponzorisu JAT. Cak ako uvedete i let sa presedanjem negde (Zurich, Munchen, ili neki manji grad) da nemoramo da brinemo o Beogradskim dzeparosima, sigurno dobijate.

  • Dr2

    09:40 // 13. 4. 2010.

    Subvencioniranje WindJet-a se vec isplatilo - uveden je drugi let (ponedeljkom) koji nije subvencioniran. To, jednostavno, tako funkcionise; kada nema razradjenih linija mora nekom da se plati da dodje. JAT, a i stetocinska ekima oko izvesnog Smiljka Kostica unistili su ono nesto letova razradjenih od 2003 do 2005. Tako da je ovo jedini nacin.

    Inace, cim vidim ko je izvor informacije sve mi je jasno. Nije li ovaj Avramovic bio vlasnik radio "Sunca"? I bio je u SRS-u ili JUL-u tamo neke 98-e?

  • meda

    16:02 // 13. 4. 2010.

    Ovo se nekad zvala "Novinarska Patka"

    Saberemo maksimalni gubitak i kazemo toliko ce da nas kosta, a ako se proda tih 40 karata... pa i njih cemo da racunamo u gubitak.

    Sta li se desava sa 100 prodatih karata?
    Hoce li poslanik NS da da otkaz i vrati pare koje su potrosene na njegov izbor?

  • zvonko cvetkovic

    21:49 // 13. 4. 2010.

    gde je KIP ' STEVAN SREMAC ' ciji je ako se ne varam taj Avramovic bio direktor

  • Slobodan

    01:56 // 21. 4. 2010.

    Pojedinci josh uvek ne mogu da shvate koliko je vazno da Nish ima aerodrom.Grad Forli,za koji se leti iz Nisha,vec godinama unazad pomaze aerodrom "Ridolfi Lugaresi" jer je od regionalnog znachaja da taj aerodrom funkcionishe.Ovde imamo drugi problem,nishki aerodrom je trn u oku beogradskim vlastodrshcima jer im uzimao deo putnika.Aerodrom u Nishu treba pomoci,jer je to velika i znachajna investicija ne samo za Nish,vec za celu juznu Srbiju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: