Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:56, 11. 6. 2012.

| Politika

NS traži da Perišić bude gradonačelnik

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
bojan avramovic NS
Bojan Avramović

Nova Srbija, koalicioni partner SNS-a iznela je stav da bi gradonačelnik Niša trebalo da bude doktor Zoran Perišić.

U niškom odboru ove stranke ističu da smatraju da će dolazak Zorana Perišića na mesto gradonačelnika promeniti stvari u Nišu.

- Ono što Nova Srbija traži prvo od svojih koalicionih partnera, a posle i od ostalih stranaka je da doktor Zoran Perišić bude izabran za gradonačelnika Niša. To je naš stav, jer u svakom drugom slučaju volja građana neće biti ispoštovana – ističe Bojan Avramović, predsednik Gradskog odbora NS.

Prethodnih dana se spekulisalo da bi u eventualnoj koaliciji naprednjaka i socijalista mesto gradonačelnika Niša pripalo SPS-u.

To je dodatno podgrevala činjenica da Srpska napredna stranka nikada nije iznosila funkcije u gradu kao prioritet u pregovorima sa potencijalnim koalicionim partnerima.

Iz SPS-a poručuju da sve zavisi od pregovora.

- Svako ima želju. Mi bismo želeli da imamo najviše funkcije, ali sve je stvar dogovora i pregovora – kaže vođa pregovaračkog tima SPS Slavoljub Vlajković.

U Novoj Srbiji smatraju da će se pregovori odvijati u fazama, a konačno formiranje vlasti bi, prema rečima Avramovića, trebalo da bude završeno do kraja leta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Perisic Boban

    16:17 // 16. 6. 2012.

    kao i obicno,narod se dovede do privida da se kao nesto pita a oni standardno urade kako oni hoce.Braco motka i to unerewdjena da radi.

  • Boban

    09:24 // 12. 6. 2012.

    Meni samo nije jasno, sta ono bese u izbornoj kampanji. Kao da nam cBeograd ne bira gradonacelnika ovo ono, glasali smo kolko ja znam za gradonacelnika. Ko je dobio vecinu? Ko je dobio najvise glasova? E pa on treba i da bude gradonacelnik, kakvi su to bre dogovori meni nista nije jasno. USTVARI SVI STE ISTI!!!! Verovatno vam cerke, sinovi, svalerke itd ostali ebz posla pa da resite sad nezaposlenost pristajete na sve. E stvarno je politika kurva najveca

  • Nislija

    07:44 // 12. 6. 2012.

    Ma ko bre uopste pita i slusa NS a pogotovu Bojana... cccc zao mi je sto novinari moraju da trose i vreme i cipele odlazeci na tzv konferencije za medije ovakvih minornih pojava...

    • PEnees

      20:56 // 12. 6. 2012.

      A be, Nislijo, be, pa niko ti nije zabranio da i ti napravis svoju stranku ili upises se u neku pa do mile volje organizuj sadrzajne koferencije za medije na koje ce novinari hrliti i s razlogom habati obucu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: