Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:56, 11. 6. 2012.

NS traži da Perišić bude gradonačelnik

bojan avramovic NS Bojan Avramović

Nova Srbija, koalicioni partner SNS-a iznela je stav da bi gradonačelnik Niša trebalo da bude doktor Zoran Perišić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nislija

    07:44 // 12. 6. 2012.

    Ma ko bre uopste pita i slusa NS a pogotovu Bojana... cccc zao mi je sto novinari moraju da trose i vreme i cipele odlazeci na tzv konferencije za medije ovakvih minornih pojava...

    • PEnees

      20:56 // 12. 6. 2012.

      A be, Nislijo, be, pa niko ti nije zabranio da i ti napravis svoju stranku ili upises se u neku pa do mile volje organizuj sadrzajne koferencije za medije na koje ce novinari hrliti i s razlogom habati obucu...

  • durlanac

    14:22 // 11. 6. 2012.

    Na sta li ce da lici ova vecina bas me zanima! Pa ovo mu dodje kao jednoumlje kao Komunisticka partija AMAN samo DS u opoziciji svi u vlas SVI STE ISTI! Nije vam dobar pote Perisicu a ni vama iz NS ! Ajde LDP ok razumem i DSS ali cekajte bre zar niste kritikovali URS i DS svi zajedno i sta sad sad mislite isto!?

  • anci

    14:30 // 11. 6. 2012.

    Ne kapiram,ne razumem i nije mi jasno?! Gde je ovde volja i postovanje izbora i biraca? Sta je ovo svi zajedno na vlasti ,pa bre ljudi sve je obesmisljeno u daljem ALI sve cemu izbori kad ste svi vlast i isti?! ILI SE VI SVI SALITE SA NAMA ILI OVDE NEKO NIJE BAS NORMALAN?!

  • Boban

    09:24 // 12. 6. 2012.

    Meni samo nije jasno, sta ono bese u izbornoj kampanji. Kao da nam cBeograd ne bira gradonacelnika ovo ono, glasali smo kolko ja znam za gradonacelnika. Ko je dobio vecinu? Ko je dobio najvise glasova? E pa on treba i da bude gradonacelnik, kakvi su to bre dogovori meni nista nije jasno. USTVARI SVI STE ISTI!!!! Verovatno vam cerke, sinovi, svalerke itd ostali ebz posla pa da resite sad nezaposlenost pristajete na sve. E stvarno je politika kurva najveca

  • Perisic Boban

    16:17 // 16. 6. 2012.

    kao i obicno,narod se dovede do privida da se kao nesto pita a oni standardno urade kako oni hoce.Braco motka i to unerewdjena da radi.

  • Niski

    21:06 // 11. 6. 2012.

    Jos ako je istina da SPS hoce da postavi Mileta Ilica za gradonacelnika, svi lepo mozemo da se selimo odavde. I posle se pitaju sto niko nece da izlazi na glasanje, zato sto se nasa volja ne uvazava i niko ne brine za ovaj grad vec su im licni interesi bitniji od javnog interesa.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: