Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:53, 16. 6. 2020.

| Politika

Na mitingu SNS-a u Leskovcu Cvetanović nabrajao završene projekte i hvalio Vučića

Autor:Bojana StamenkovićIzvor:Južne vesti
miting sns leskovac
Bez poštovanja mera za suzbijanje epidemije virusa korona, foto: SNS Leskovac

Kiša, ali ni epidemija virusa korona, kao ni nedavna zabrana predsednika SNS Aleksandra Vučića održavanja predizbornih skupova, nisu sprečili pristalice SNS-a da se danas okupe u Leskovcu, ispred prostorija stranke gde je održan završni miting pred lokalne i parlamentarne izbore. Na mitingu su predstavljeni kandidati za odbornike lokalnog parlamenta, dok je prvi čovek leskovačkih naprednjaka i aktuelni gradonačelnik Goran Cvetanović pobrojao završene projekte i pozvao ljude da 21. juna izađu da glasaju.

Većina okupljenih građana nije nosila zaštitne maske, iako epidemija virusa korona ne jenjava, a nije se poštovala ni mera fizičke distance. Sa kišobranima u rukama, zbijali su se Leskovčani ispred impovizovane bine postavljene u blizini prostorija SNS. Aplauzima su pozdravljali govornike, a najveći je usledio kada je za govornicu stao Cvetanović. miting sns leskovac Cvetanović nabrajao završene projekte, foto: SNS Leskovac

Prema njegovim rečima, u prethodnom periodu u Leskovcu je urađeno mnogo toga, a skupu je prisustvovao veliki broj aktivista.

Dame i gospodo, dragi moji Leskovčani, drago mi je da vas vidim u ovolikom broju, drago mi je da vidim vaša nasmejana, dobro poznata lica na kojima se vidi da, iako nas samo pet dana deli od dana izbora, niste umorni. Drago mi je da smo večeras, zajedno da pokažemo koliko smo brojni, koliko smo složni, jedinstveni, energični i spremni! Spremni za pobedu - pozdravio je Cvetanović okupljene.

Podsetio je da su u prethodnih nekoliko dana mitinzi održani u svim većim mestima sa teritorije grada, a kako je ranije objasnio, Vučićevo otkazivanje okupljanja odnosilo se one u većim gradovima, dok su naprednjaci dobili dozvolu za okupljanje u Leskovcu. miting sns leskovac Kiša im nije smetala, foto: SNS Leskovac

Smanjenje nezaposlenosti i otvaranje novih radnih mesta, prelazak Rukometnog kluba Dubočica u viši rang, rekonstruisanje ulica, kanalizacione i vodovodne mreže, kao brojne manifestacije koje se održavaju u Leskovcu, uspesi kojima se hvalio Cvetanović, a koji nisu mogli biti ostvareni, kako kaže, da nije bilo jednog čoveka - Aleksandra Vučića.

U prethodnih nekoliko godina potpuno je rekonstruisano više od 40 ulica, popločano 25 kilometara kvadratnih trotoara, zamenjeno 2.000 metara toplovoda, ugrađeno 92 kilometra nove vodovodne i 23.000 metara kanalizacione mreže, ugrađeni kilometri gasovoda. Grad krase novi kružni tokovi, ubrzano se radi put Leskovac - Vlasotince. U istoriji Leskovca će biti zapisamo da je ova vlast imala čast da otvori prvi tržni centar u gradu, prvi avantura park, prvi digitalizovan bioskop, prvi skejt park, prvu strelajnu, prvu teretanu na otvorenom, prvi teren sa veštačkom travom, prvu balon salu. Uvek smo prvi, zato smo najbolji, a zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću završen je auto-put kroz Grdeličku klisuru - nabrajao je Cvetanović.

Iako igradnja kolektora kasni nekoliko godina, Cvetanović je podsetio da se i na tom projektu intenzivno radi, a napomenuo je i da je Leskovac jedini grad u Srbiji koji ima mašinu za pranje kontejnera, iako je to investicija privatne firme koja odvozi i deponuje otpad. miting sns leskovac Većina okupljenih bez zaštitnih maski, foto: SNS Leskovac

miting sns leskovac Za kraj skupa i vatromet, foto: SNS Leskovac Pored prvog čoveka leskovačkih naprednjaka, na skupu su govorili kandidati na listi za odbornike u Skupštini grada Leskovca Gordana Stojanović i Januš Alilović, predsednik Unije penzionera Milun Dinić, potpredsednica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac i kandidatkinja za poslanika u Narodnoj skupštini Jelena Kocić i potpredsednik Narodne skupštine i poslanički kandidat na listi Aleksandar Vučić - Za našu decu Vladimir Marinković.

Podsetimo, naprednjaci na lokalne izbore u Leskovcu izlaze u koaliciji sa Socijaldemokratskom partijom Srbije, Partijom ujedinjenih penzionera, Pokretom socijalista, Pokretom snaga Srbije i Srpskom narodnom partijom i oni su prvi predali listu odborničkih kandidata u ovom gradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • tuta

    10:36 // 17. 6. 2020.

    Poltronstvo,podaništvo, ulizištvo,poniznost, koristoljublje,idolopoklonstvo na profesionalnom nivou.Još dovode ove mlade,da ih uče istom.Napredno.

  • MilosNis

    08:36 // 17. 6. 2020.

    Zalosno je cime sludjuju i zaglupljuju ovu decu! Ako vam ostane ista od mozga decice bezite iz ove ludnice cim vam malo krila porastu!

    • Ti si gori i od SNS

      10:47 // 17. 6. 2020.

      A tebi ako ostane nesto od mozga najbolje da ne savetujes nikog nista.
      AV nije Srbija. To treba uciti decu da je ovo njihova zemlja. A takvi kao ti su poznati sto prodaju veru za veceru samo vidim da nisi na vreme izabrao pravu stranku pa nikako i ti da se dobro uhlebis. Mada ni ciscenje wc-a po DE ti nebi lose stajalo jer si zato rodjen.
      Dok su moji preci probijali Solunski front tvoji se kril

  • Zexxx

    08:03 // 17. 6. 2020.

    Leskovac je grad koji spada u Top 5 po broju stanovnika u Srbiji...Šta reći za ovakve skupove a broj zaraženih raste?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: