Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:49, 3. 2. 2023.

| Politika

Naprednjaci prisvojili poslanika Zavetnika iz Vranja, Nikolić demantuje da je prešao u SNS

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Dragan-Nikolic-SNS-Vranje-1.JPG
Nikolić negira da je prešao u SNS; foto: Arhiva JV

Među petoro članova Zavetnika koje je predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić predstavio kao one koji su, nezdovoljni politikom Milice Đurđević Stamenkovski i incidentima na jučerašnjoj sednici Skupštine, odlučili da pređu u SNS, našao se i Dragan Nikolić, poslanik iz Vranja. Nikolić, međutim, demantuje te navode, a od Glišića traži izvinjenje.

Društvenim mrežama od juče se deli snimak sa sednice Skupštine o Kosovu, kada su skoro svi poslanici ustali sa svojih mesta i krenuli ka predsedniku Aleksandru Vučiću koji se u tom trenutku govorio.

Navodno, kako je Glišić rekao, taj incident je samo ubrzao odluku Zavetnika da pređu u SNS i da je tim članovima dosta laži, obmana i kabadahijskog ponašanja Milice Đurđević Stamenkovski i njenog supruga.

Kao nove članove SNS-a predstavio je odbornike Stefana Jovanovića, Mariju Vukmirović, Bojanu Sladojević, kao i narodne poslanike Dušana Stojiljkovića i Dragana Nikolića, međutim kod jednog je pogrešio.


Nikolić negira da je prešao u SNS, a od Glišića traži izvinjenje

Navode Glišića o njegovom prelasku u SNS poslanik Nikolić demantovao je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije i rekao da se nada da je Glišić nenamerno pogrešio i da će se izviniti, jer je ta vest uznemirila njegovu porodicu, javnost i stranačke kolege.

Nisam prešao u SNS, a obrazloženje koje su dali da su prešli u SNS jer smo mi juče pokazali kakvi smo, nije tačno. Glavni uzrok jučerašnjih događaja je predsednik Skupštine Vladimir Orlić jer je bahatao odbijao da opoziciji da reč kao repliku ili po poslovniku - rekao je Nikolić.

Onima koji su prešli u SNS poručio je da treba da vrate mandate Zavetnicima, jer ih nisu zaslužili oni, nego stranka.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Stohadin

    08:05 // 5. 2. 2023.

    Ako je istina,eeee....
    Onda je obraz u srba jako jeftin....
    Zato Vam tako dobro i ide....

  • Dragan Petrovic

    07:47 // 5. 2. 2023.

    Izgleda da su ovi iz DSS najaktivniji u preletanju,naravno posle vadikala...verovatno u inat DS-u...e Kostunice neobavesteni,kome pokloni 50.000 glasova,mirno li spavas ili pocele da urlaju tvoje macke poput Jovanov Milenka,vreme je,februar...a evo i zavetnika,pocep prelazni rok,kao u fudbalu...svako ima svoju cenu...navalite kupci...

  • GasparicNevenka

    16:34 // 4. 2. 2023.

    Gospoddin besplatno brani provalnika,pa to govori:ili ima i za jednog i drugog ili da podrzava te siromasne provalnike????

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: