Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:41, 8. 3. 2016.

| Politika

Naprednjaci prvi predali listu u Leskovcu

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
SNS-LESKOVAC-PREDAJA-LISTE.jpg
Nosilac liste je aktuelni gradonačelnik Goran Cvetanović; foto: D.M.

Srpska napredna stranka prva je predala Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za izbore 24. aprila, a prvi na listi odbornika je lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović.

Na listi "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ za odbornike Skupštine grada Leskovca, pored Srpske napredne stranke, nalaze se i Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Aktivna Srbija, Srpska narodna partija, a listu podržavaju i Pokret socijalista, kao i Pokret snaga Srbije. 2 SNS Leskovac predaja liste Prvi predali listu u Leskovcu; foto: D.M.

Predajući listu sa 2.995 potpisa, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i aktuelni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da na predstojećim izborima građani određuju put kojim će se grad Leskovac i država kretati u naredne 4 godine.

Posebno mi je drago što na listi imamo 30 kandidata i kandidatkinja za odbornike koji su mlađi od 35 godina, i imamo ukupno 29 žena - rekao je Cvetanović.

Među 75 odbornika je i 10 lekara, 6 diplomiranih ekonomista, 5 prosvetnih radnika, 6 inženjera, kao i umetnika, penzionera, pedagoga, psihologa i pravnika. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: