Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:59, 13. 7. 2012.

Naprednjaci za privremene mere u Medveđi

Medvedja SO Medveđa

Opštinski odbor SNS u Medveđi traži da Vlada Srbije hitno uvede privremene mere i zaustavi masovno iseljavanje Srba iz nacionalno mešovite i nerazvijene opštine Medveđa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dejan

    11:17 // 14. 7. 2012.

    Doslo je vreme da se zna ko uzima(krade) ovom narodu sve vec 12 godine i vise a za ovo vreme su trosili ( Krali) "150 miliona evra" .
    Drzava i nasa nova vlada da bi bila krdibilna mora da dokaze da ispred pravde i zakona svi jednaki , za info: u ovu opstinu postoji organizovani kriminal, zemunski klan a sef sve ovoga je Filic i Draskovic normalno imaju podrsku i u pravosudu Leskovac, Nis, Beograd
    Solucija:
    1.Privremene mere HITNO
    2.specialno tuzilastvo za organizovani kriminal da uzme stvari u ruke
    3.U zatfor svi ovi lopovi
    4.Da se blokira njihova imovina sve dok dokaze kome i gde su krili ovi milioni evra
    5.Svi koji imaju informacije i dokaze za zloupotre kao u Medvedu Drzava da im obezbede sigurnost i da plati za ovo kao u ostale drzave .

    "150 miliona evra" za ovu krizu je mnogo para a kad znamo da u Medvedu nije uradeno nista samo se unistio i krao ono sto je biolo.

    Ako se ne radi nesto hitno ovo ce kosta skupo za Drzavu .

    • sin Radisa

      11:11 // 15. 7. 2012.

      Postovani Dejane Vas komentar je dobrim delom zahvatio sustinu problema, ali je evidentno da, s obzirom na poznavanje prilika u Opstini Medvedja, ne predstavlja zaokruyenu celinu. Logicno je da se kod uvodjenja privremenih mera od strane Vlade treba raymisljati i o personalnim resenjima clanova pomenutog veca i ostalih saradnika po horizontali. S toga predlazem da na celu tog privremenog organa bude postavljen Jovanovic Zoran, dokazani strucnjak za prevodjenje tudjeg u svoje, istog u zenino, a sve to kanalise prema Novom Sadu pretvorivsi u zavidan broj stambenih kvadrata. Neodvojivo od njega, mesto bi moralo biti ponudjeno "oficiru u penziji" koji je, uzgred, redovno se skolujuci, jedini uspeo da trogodisnju skolu ucenika u privredi SUP zavrsi za cetiri godine, a osnovnu, po metodu Zapada, za devet godina. Inace subspecijalista je za poljoprivrednu mehanizaciju (traktore), kao i za sanitaru secu suma, po pravilu u drzavnom vlasnistvu.

    • Sin Radisa

      15:18 // 15. 7. 2012.

      Svakako, ovoj dvojici bi neophodno bilo prikljuciti “pobratima”, tacnije oficirovog sestrica jer bi njegovo visegodisnje iskustvo na mestu predsednika tenderske komisije znacajno doprinelo rasvetljavanju svih kriminalnih radnji pomenutih I njihovih najblizih saradnika.
      Po dubini, a pre svega u sferi poboljsanja primarne zdravstvene zastite, koja bi se ogledala u izdavanju sto veceg broja razlicitih potvrda I resenja , morali bi biti angazovani dr. Gagi I Mr. “Kako ga cenis I Ce ga resimo”. Preko ovog drugog u upotrebu bi se uvele palete novih lekova proizvodjaca iz celoga sveta cije je cenjeni “MR” besplatne seminare u prethodnim mesecima revnosno posecivao.

    • sin Radisa

      15:20 // 15. 7. 2012.

      Zarad korektnosti, objektivnosti I celishodnosti bilo bi uputno prethodno ostvariti uvid u njihove imovinske karte. Predlazem da taj suptilni I odgovorni deo posla obavi “Zika Struja” , jer je preko kupovine robne kuce, crvenog trga, spomen cesme I fontane, fabrike ICI , zadruge “Buducnost” krecenja opstine u zuto I trosenja elektricne energije u porodicnom domacinstvu sebe delegirao kao jedinog odgovarajuceg za ovaj izazovan zadatak.
      PR (public relation), lice odgovorno za odnose s javnoscu jedino bi mogao da bude Jaki, rajski momak kome je I do sada ovaj vid angazovanja jedino I bio poveravan, pri cemu je postigao zavidne rezultate koji se ogledaju kroz poslednje lokalne izbore.
      Na kraju, po uzoru na film Slobodana Sijana “Maratonci trce pocasni krug”mogu da zakljucim da posle ovakve strukture, jedina replika koja bi odgovarala, bila bi “Ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti”.

  • leon

    11:25 // 15. 7. 2012.

    Ovakfi llapovi koji ukradu 150 miliona eura uive dalleko od Medvedju. Kad bi drzava bio talliko nepismen da moze u malu Medvedju talliko krade ondak bi u Beograd i drugi veci gradofi mogo da se krade 150 BILLIONA evra i takav drzava odavno nebi postijao. Ova drazava treba HITNO da uradi slledece:
    1.Da apsi ovakfe budalle koje vredjaju llicnost coveka.
    2.Sud da ih odma uzme stan koji imaju u Medvedju da ga proda i plati stetu za vredjanje Filica i Draskovica
    3.Da podnese krificne prijave medijima koje omoguce na ovakfe budalle da se oglasu.
    4.Tuzilastvo za organizovani kriminall da ispita zasto u llokalli od drzavu radu privatnici koji ne pllacaju ni kiriju ni struju ni vodu.
    Dokle tako ne bude izbori ce da traju po 6 meseci.Drugari iz SNS sada ce budete u skupstinu pa ce vidimo kolko ce milliona sad da se kradu.

  • bez imena ,molim !

    10:40 // 16. 7. 2012.

    Pitajte Draskovica ko daje dozvolu za secu suma po 10,20,30 hektaara i ko uzima te pare ! Sumska sekcija po zakonu nema prava da daje doznake za toliku secu ,zovite ministarsttvo ,prijavite sumsku sekciju.Ja sam zvao ali nista nije preduzeto .Znam pune stvari sta se vanzakonski radi u Medvedju ali neke njuske su mi pretili pa sam odustaoza kradju glasovu suvise je dati bilo koji komentar ili recimo koliko je presednik opstine delio ljudima pare kao socijalnu pomoc za vreme kampanje.Pozivao bi g.Kocica da peseti neka sela u Medvedju da na licu mesta proveri sta se zaistaa dogadja sa sumama u Medvedju .Ne beze samo srbi g.Zorane Jankovicu o SNS nemam pozitivno misljenje jer ste nacionalisticki raspolozeni necu nikud voditi takva politika !

  • Dragan

    09:00 // 16. 10. 2012.

    Jedna velika zloupotreba je i nestanak srestava za izgradnju puta za Pusto Šilovo jedino selo u opštini Medveđa koje nije asvaltirano iako su bila obezbeđena srestva za taj posao od strane vlade.Ovaj slučaj treba ispitati ko je pare stavio u svoj džep.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: