Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:14, 9. 7. 2015.

Napustila vlast i pojačala odborničku grupu SNS

unnamed.jpg Stojanovićeva kaže da ne napušta SPS, ali napušta lokalnu vladajuću većinu; foto: SNS Pirot

Odborničkoj grupi SNS-a u pirotskoj Skupštini priključila se Sanja Stojanović, odbornica iz redova SPS-a koji u Pirotu čini vladajuću većinu. Ona neće napustiti stranku, već je, kako kaže, samo nezadovoljna radom aktuelne vlasti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Stanoje

    18:56 // 9. 7. 2015.

    Još jedan preletač. Sramota da SNS veruje ovim preletačima. Izdali ste narod. Mislili smo da ste promenili politiku, a vi u svoje redove dovodite ostatke od prethodnih. Bljak. Nadam se da će vam brzo doći kraj.

  • kurajber

    22:07 // 9. 7. 2015.

    Ova garnitura SNSa u Pirotu pod hitno treba da se promeni, jer su tu sve neke mutivode i nista od kvaliteta i ponude na tim njihovim savetima/odborima za poljoprivredu, prosvetu, za izgradnju grada i ostalim glupostima... znaci pod hitno vucic da pomeri ceo vrh!!!!

    • Stanoje

      10:57 // 10. 7. 2015.

      Katastrofa. Pa Vučić kad bi video ove užasnuo bi se. Ja osobe žedne vlasti po svakoj ceni nisam video. Kritikuju sve, i ono što je dobro i ono što je loše. Bitno je samo da se dočepaju do fotelja. A u povereništvu SNS su posebni igrači. Svi su došli zbog posla, a ne zbog toga što znaju nešto.

  • Александар Миладиновић

    22:11 // 9. 7. 2015.

    Sta li su joj obecali ...?

    • Stanoje

      15:38 // 10. 7. 2015.

      Ne znam šta su joj obećali ali možda sve ono što narodu manjka: posao, dobra kinta, pozicija savetnika, slikanje sa vođom stranke...
      Žalosno, jadno i bedno... Ne mogu da verujem da je neko toliko pao nisko. Tako i treba kad se biraju ovakve osobe za političare. E, levičarko, levičarko... zbog tebe se Čegevara prevće u grobu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: