Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:32, 29. 3. 2023.

| Politika

Narodna poslanica iz Niša sa liste Dveri - POKS prešla u SNS

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti, Danas
vesna
Iz POKS-a u SNS; foto: printskrin N1

Sedmoro članova POKS-a, stranke koja je bila na listi sa Pokretom Dveri na poslednjim parlamentarnim izborima, prešli su u Srpsku naprednu stranku, a među njima je i narodna poslanica iz Niša Vesna Savović Petković.

To je saopštio predsednik izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić na današnjoj konferenciji, gde je predstavio i nove članove Spske napredne stranke.

Tako će Savović Petković od danas biti član SNS-a i njihove poslaničke grupe, a razlozi za to su, kako prenosi Danas, što po njenom mišljenju nije ispoštovana glavna politika stranke u kojoj je bila, a to je očuvanje porodice i suvereniteta Srbije.

Pozvavši na linč predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Skupštini Srbije, oni su pogazili ono što je najbitnije, a to je porodica i sa takvima ne želim da budem u istoj stranci - rekla je Savović.

U objašnjenju je, kako navode, više puta ponovila da je "samo predsednik Aleksandar Vučić“ sposoban da privuče investicije, otvara nova radna mesta i poboljša životni standard.

Takođe je dodala da se za Kosovo i Metohiju treba boriti "baš kako to čini Aleksandar Vučić“.

Prema podacima sa zvaničnog sajta Narodne skupštine, Savović je rođena 1973. godine, po struci je građevinski inženjer, a za narodnu poslanicu izabrana je na predlog POKS-a, dok je nastupala kao samostalni poslanik, odnosno nije bila deo poslaničke grupe.

Takođe, član je Odbora za prava deteta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Limun

    06:58 // 31. 3. 2023.

    Po čemu je ona "narodna" poslanica. Kad ju jeto narod izabrao? Ako je narod izabrao, narod je hteo da ona bude u toj dtranci poslanica. Da bi prešla u drugu stranku valjda bi trebala da pita te birače za dozvolu!?
    Ovako ispada da ona i svi ostali poslanici nisu narodni već već su nenarodni.

  • mae

    11:12 // 30. 3. 2023.

    polusvet.

  • Dragan

    09:32 // 30. 3. 2023.

    E neka ti je sa srećom i da ti poželimo dobrodošlicu u sns SEKTU koja služi samo za manipulisanje narodom i uništavanjem svega što je SVETO u zemlji Srbiji...Bravo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: