Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:17, 8. 3. 2016.

| Politika

Narodna seljačka stranka ne podržava Perišića

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
nss
NSS protiv Perišića i najavljuje iznenađenja; foto: NSS

Gradski odbor Niš Narodne seljačke stranke, koja je u koaliciji sa SNS, nije pružio podršku izbornoj listi ove stranke, kao ni njenom nosiocu - aktuelnom gradonačelniku Niša Zoranu Perišiću. Puna podrška jedino za Darka Bulatovića i Odbor SNS na Crvenom Krstu.

Stranka koju na državnom nivou predvodi Marjan Rističević značajan je koalicioni partner naprednjacima još od izbora 2012.

I ove godine se lider NSS nalazi na listi kandidata za narodne poslanike, i to na visokom 23. mestu sa velikim šansama da ponovo u ime koalicije koju okuplja Srpska napredna stranka govori u parlamentu.

Međutim, podrška SNS u Nišu, kako kaže predsednik Gradskog odbora NSS Zoran Petrović, je izostala.

Aktuelni gradonačelnik Zoran Perišić nije dobio podršku Narodne seljačke stranke, kao ni opštinski odbori na Paliluli, Panteleju, Medijani i Niškoj Banji. Stranka je takvu odluku donela jer se ne slaže sa odborničkim listama i pojedinim imenima na istim - piše u saopštenju koje je potpisao Petrović.

Velikim slovima je napisano da se sa ovom odlukom složio i predsednik stranke Rističević, a da jedino podržavaju Darka Bulatovića i Opštinski odbor na Crvenom Krstu.

Narodna seljačka stranka će, kako kažu, i dalje nastaviti da pregovara sa drugim političkim organizacijama u gradu, a jedini uslov je da budu prihvaćena njihova načela u vezi niških sela.

Najavljuju i “razna iznenađenja”.

Podsetimo, Srpska napredna stranka je u Nišu predala izbornu listu koju predvodi Zoran Perišić, dok je drugi Milan Stanojković, a u koaliciji su i PUPS, SDPS, PS, USS i Samostalni DSS.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nenad 2008

    19:41 // 8. 3. 2016.

    To Risto, ti izgleda jedini imaš m..a, da kažeš, ono što drugi, u SNS-u u Nišu, iz interesa nesmeju. Izgleda da B.Gašić, vedri i oblači i da do A.Vučića ne dolaze prave, pogubne, informacije o stanju u ovome gradu.

  • mirjana

    19:24 // 8. 3. 2016.

    e i mi zitelji delnicke ulice u vrtiste nepodrzavamo perisica koji nije nista ucinio da bi nam malo olaksao ziovot ulica nema vodovod kanalizaciju put u losem stanju struja jedva sijalica svetli ....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: