Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:00, 2. 8. 2020.

Narodna stranka: Cvetanović da razreši direktora Bolnice svih dužnosti i funkcija

narodna stranka leskovac Traže da Cvetanović prizna da je okružen neodgovornim pojedincima, foto: Bojana Stamenković

Da više ništa ne može da ih iznenadi u Srbiji, pa ni vest da je direktor leskovačke Bolnice Nebojša Dimitrijević osuđen zbog nameštanja tendera, smatraju u lokalnom odboru Narodne stranke. Od gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića traže da Dimitrijevića razreši svih političkih i javnih dužnosti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dipl.pravnik

    13:56 // 2. 8. 2020.

    Postoji prezumcija(pretpostavka) nevinosti. Niko nije kriv dok se to ne dokaze pravosnaznom osudjujucom presudim. Ovo je tek prvostepena nepravosnazna presuda tako da ste malo pozurili sa tom inicijativom. Dajte da sacekamo sta ce reci drugostepeni u ovom slucaju Apelacioni sud u Nisu. Ukoliko je kriv prestaje mu funkcija po zakonu a ako nije naplatice novac od drzave za neosnovani pritvor.

    • Harry

      16:01 // 2. 8. 2020.

      Kako se uzme. Ovde se trazi razresavanje i sa politickih funkcija, sto ne mora da prati sudsku odluku. Covek pod osnovanom sumnjom i prvostepenom presudom je balast za politicku organizaciju. Sto se tice mesta direktora OB Leskovac, slazem se sa gore iznetim misljenjem.

  • Yutka

    21:17 // 2. 8. 2020.

    Slazem se ali i Vuk Jeremiçi treba da podnese ostavku na mesto predsednika NS nacina na koji se odnosi prema Srbiji i CG a svi smo verovatno culi razgovor Vuka i nekog Milana Rocena dok je Vuk bio ministar spoljnih poslova To bi u svakoj drugoj zemlji bio skandal i doticni bi odmah podneo ostavku. Jedino u Srbiji ne postoji rec odgovornost.

    • box

      11:44 // 3. 8. 2020.

      Tacno je,ali svi koliko ih ima onda politicari u Srbiji ne bih imali ni jednog na funkciji,svi su bruka i sramota,lopovi bahati.

  • box

    14:51 // 2. 8. 2020.

    Oni su prijatelji,a znamo kako SNS funkcionise.

  • vasa

    14:54 // 2. 8. 2020.

    Znajuci nase sudstvo,moze slobodno da se opusti,procice minimum 5 g dok se zavrsi ceo proces,i na kraju kad se zaboravi u narodu oslobodice ga sud.

    • Ouzo

      19:11 // 2. 8. 2020.

      Docekace penziju i slavice ga kao junaka ! Onako kako rade u Bgd-u , nacin bitisanja sekte u provinciji je jos ocitiji ! Jer, " Narod je na izborima rekao svoje"!

  • Ilić

    15:51 // 2. 8. 2020.

    Ne on će i posle drugostepene potvrdjene da nastavi da radi jer sud ne šalje presudu bolnici.
    Pitajte za anesteziologa Gak Niš da li posle pravosnažne presude od 2 god i 4 meseci zatvora i dalje radi?Ja ću vam reći, više od godinu dana je nastavio da radi, trenutno ne znam.
    E to je Srbija

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: