Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:01, 23. 1. 2022.

| Politika

Narodna stranka Leskovac: Za predstojeće izbore najvažniju ulogu imaće kontrolori opozicije

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
narodna stranka leskovac
Formirali izborni štab u Leskovcu; Foto: Bojana Stamenković

Na predstojećim izborima koje očekuju građane Srbije najvažnije je da opozicija bude jedinstvena u odabiru kontrolora, jer će oni imati težak zadatak da spreče mahinacije na oko 8.200 biračkih mesta u Srbiji, poručuju iz Narodne stranke Leskovac gde je formiran i izborni štab.

Navode da su kao okosnica ujedinjene opozicije formirali štab, čiji će najvažniji zadatak da bude obezbeđivanje kontrole na svakom biračkom mestu u Leskovcu i celom Jablaničkom okrugu.

Narodna stranka u Leskovcu sa svojim edukovanim, obučenim, doslednim i spremnim kontrolorima pokriće sva biračka mesta, braniti svaki glas građana i odbraniti izbornu volju naroda. Biračka mesta će postati svojevrsna boračka mesta gde će se voditi borba protiv režimskih mahinacija i gde će pripremljeni kontrolori iz redova dosledne opozicije braniti volju građana – navode u saopštenju.

Kako ističu, prošlonedeljni referendum pokazao je bez obzira na sve nepravilnosti i kršenja izbornih radnji, narod je počeo da “skida okove” u koje ih je bacio i utamničio Vučićev sistem nakaradnih vrednosti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Siky67

    09:39 // 24. 1. 2022.

    Sve je to Gospodareva ekipa. Ljudi, koliko vam još vremena treba da to shvatite?

  • Baca

    05:14 // 24. 1. 2022.

    Ponoš ne uliva poverenje iz perioda žutih. Nisam za SNS, ali ne verujem Đilasu, Zoranu Živkoviću, Jeremiću, Tadiću, izbrukali se kada su oni bili na vlasti, a verovao sam im, pamtim im to. Neću da glasam tamo gde su oni. Kada bi oni radili stvarno u interesu naroda, ne bi se kandidovali na listi, da je ne kompromituju svojom prošlošću. Ne želim ih u vladi ili na funkciji. Tako bi pomogli najviše.

  • Magbet

    13:27 // 23. 1. 2022.

    Jel' ovo slikano sada? Ponoš u Leskovcu pravi izborni štab, iako u centralu stranke ne ulazi dva meseca jer Vuk neće da ga podrži, zbog povređene sujete, i gura Mikija Aleksića?

    Znači, Leskovački odbor NS prvi prelazi kod Đilasa. Ali svakako ne i poslednji...

    • Dane

      16:02 // 23. 1. 2022.

      SSP nije stranka kao SNS.Ne usisava ko što ste vi G17 i vašu udbasku decu iz DS koji su čekali prelet.Usisali ste propalu SPS.Od nje ostao samo flaer.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: