Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 20. 4. 2021.

Narodna stranka: Grad Niš ne sme da promoviše kladionice kroz dečiji sport

Kosarka lopta KOSTA Iz Narodne stranke kažu da Grad ne sme da promoviše kladionice kroz dečiji sport; foto: A. K.

Prošlog vikenda je u Nišu počela Besplatna škola sporta za decu, a iz odbora Narodne stranke zameraju što takav projekat, umesto Grada ili Ministarstva omladine i sporta, organizuje i finansira lanac kladionica. Napominju i da Grad i nadležne institucije ne treba afirmativno gledaju na promociju kladionice kroz dečiji sport.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nišlija

    11:49 // 20. 4. 2021.

    Da promovišu sport kroz privatne vrtiće, tada bi vam odgovarali

    • Марко

      02:11 // 21. 4. 2021.

      Ne bi ni tada....

  • Otpor

    12:37 // 20. 4. 2021.

    Jos neki vic, pa Vucko i bata samo od Mozzarta i Maxa zive,Soccer namestio utakmicu, uplatio sa Thai.Roditelji bez mozga idu svaki dan jos i decu vode

  • Mara

    12:59 // 20. 4. 2021.

    Da da budu budući kockari i kladionicari.Malo su nam deca upropastena

  • Nikola

    13:25 // 20. 4. 2021.

    Au ovo vec postaje bolesno. Opsesija da sve što je lepo i dobro se pljune. Pored toliko loših stvari vi se hvatate za ovo, park na Bulevaru, keju... pucate corcima i samo propadate. Drugo neka se potpiše ko daje izjavu nemoj da se krije iza stranke. Da vidimo ko sta misli. Decentralizacija.

  • Milica

    13:44 // 20. 4. 2021.

    Deca su uživala i i osećli su se važnim. Većnik i ostale ikebane koje su se pojavile da bi se slikale, nisu se čule, a verujte ni primetile. Niko ne bi ni znao da je neki većnik tamo, da to mediji nisu napisali. Ako Grad ne može da odvoji novac za decu i za sport, neka se ne kiti tuđim perjem..nije njima stalo do dece i sporta. Farsa. Mališani neka uzivaju, ne lomite im krila.

    • nisliski mohikanac

      15:55 // 20. 4. 2021.

      mnogo veci broj te dece koja su kazete uzivala je pre podlozan kocki nego sportu u bliskoj buducnosti. kocka je gora od duvana a zajedno je promoviset

  • Gorance

    13:48 // 20. 4. 2021.

    Vi li radite za SNS pa ste zapeli za sport? Hvala sto ste primetili da je bilo mnogo bolje u doba Bulatovica, 500 miliona se izdvajalo godišnje za sport a sada mizerija 200. Kazu da su najvece mahinacije radjene , ali sto bi se vi sekirali kada znate da i vasi clanova imaju ta primanja jer vode pojedine klubove. Naravno da je slatko, treba vise para za sport

    • Ana

      21:38 // 20. 4. 2021.

      Jesu saradnici sns ,pa iz aviona se vidi kao iza kulisa kritikuju sns,a ovamo saradjuju sa bulumentom.Ajde manite se pa znamo vas ,ovo je mali grad.

  • Oblak

    14:03 // 20. 4. 2021.

    Prvenstveno bravo za Narodnu stranku što ukazuje na probleme.Ne poštuje se osnovno načelo Zakona o sportu da su prioriteti u finasiranju iz budzeta sport dece i omladine, zena, invalida i školski sport.Ne prepoznaje se licemerje kladionica da na mala vrata uvlače decu u svet kockanja.Sport u gradu vode potpuni diletanti.Šta zna Kostić o sportu?Sportski stručnjak je lice koje je diplomiralo na FSFV

  • nisliski mohikanac

    15:57 // 20. 4. 2021.

    Kocka se teze leci od droge. Stotine porodica su upropastene od kockara samo u Nisu. Kladionice su blizu toga i ne bi smele da imaju veze sa decom

  • LudiMilojko

    00:38 // 30. 4. 2021.

    U nis vise kladionica ima i advokata nego bilo sta drugo.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: