Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:37, 13. 11. 2017.

| Politika

Narodna stranka: Rušenje zida u KC Niš je naprednjačka rušilačka pamet

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
kc nis
Ko je kriv za rušenje zida?; Foto: P. B.

Moraju da se utvrde odgovorni za rušenje zida tek izgrađenog Kliničkog centra u Nišu, saopštava Narodna stranka i zahteva da građani budu obavešteni koliko će ih sve to koštati.

Nesvakidašnji slučaj da jedan deo nekog kliničkog centra mora da se poruši, da bi se u njega unela medicinska oprema, što će se dogoditi u Nišu, izaziva burne reakcije na političkoj sceni. Novoosnova Narodna stranka Vuka Jeremića, koja odnedavno ima inicijativni odbor i u Nišu, u ovome vidi dokaz da ovoj vlasti “rušenje ide bolje od građenja”.

Prilikom nedavne posete novom zdanju Kliničkog centra Aleksandar Vučić je rekao da ljudi mogu da se uvere da je novac pametno utrošen. Kakva je naprednjačka pamet, najbolje svedoči to što je ulaz projektovan tako da kroz njega ne može da prođe aparat za magnetnu rezonancu - navode iz Narodne stranke.

Oni pored rušenja zida u KC Niš osuđuju i, kako navode, tužno razaranje Kazandžijskog sokačeta.

Podsetimo, već više od 2 nedelje direktor KC Niš Zoran Radovanović ćuti o razlozima rušenja zida i ne objašnjava koliko će to koštati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Numancia

    18:40 // 14. 11. 2017.

    @Bata Petrovic-Vasem komentaru nema se sta dodati!Surova realnost!

  • P

    12:06 // 14. 11. 2017.

    Od gradnje jedne vece zgrade napravise projekat od nacionalnog znacaja, ni to nisu sposobni da urade kako treba, i Vucic ih kritikuje ali niko da snosi posledice.

  • milorad

    11:54 // 14. 11. 2017.

    U vezi izgradnje ovog objekta u dnevnom listu "Pravda". danas, 14.11.2017 čitam komentar našeg poznatog i priznatog stručnjaka u oblasti projektovanja i izgradnje zdravstvenih objekata g-dina Urošević. Njg

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: