Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:11, 6. 11. 2017.

| Politika

Narodna stranka Vuka Jeremića počela sa radom i u Nišu

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
Narodna stranka
Hoće li Jeremić biti uspešniji nego na predsedničkim izborima 2016? Foto: JV

Inicijativni odbor Narodne stranke na čelu sa poverenikom Dejanom Dimitrijevićem formiran je u Nišu. Iz ove nove partije na političkoj mapi Grada poručuju da Niš treba da bude uzor za čitavu južnu Srbiju, kao i da Nišlije na radnom mestu nose osmeh, a ne pelene.

Dve nedelje nakon što je u Beogradu održana osnivačka skupština Narodne stranke, ova politička organizacija počela je sa delovanjem i u Nišu. U svom prvom obraćanju Nišlijama kao stranka fokusirali su se na radna prava, stranačko zapošljavanje i famozni izbor direktora niških javnih preduzeća.

Da radimo i pristojno zarađujemo, kao slobodni ljudi, a ne robovi u sopstvenoj zemlji. Da radno mesto osvajamo svojim sposobnostima, a ne stranačkom pripadnošću i da na njega nosimo osmeh, a ne pelene. Da direktori javnih komunalnih preduzeća budu stručnjaci izabrani na nenameštenom konkursu, a ne nekompetentni stranački poslušnici – pobednici brutalnih sukoba u svojoj partiji - poručuju iz Narodne stranke.

Dok se ne izaberu organi stranke u Gradu, Narodnu stranku u Nišu vodiće poverenik Dejan Dimitrijević, novo ime u niškoj politici, koji je na osnivačkoj skupštini u Beogradu izabran i u predsedništvo stranke.

Podsetimo, Narodna stranka Vuka Jeremića nastala je preregistracijom Narodnog pokreta Srbije Miroslava Aleksića, koji je izabran za potpredsednika stranke.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mali princ

    09:22 // 7. 11. 2017.

    Lepa vest, osvezenje na politickoj ucmalosti Nisa i juga.Idemo i samo napred!. Srecno!

  • Branko Petrovic

    20:47 // 6. 11. 2017.

    Dejan Dimitrijevic nije novo lice u politici. Bio je sef kabineta Zoranu Zivkovicu jos 1997. godine. Odbornik DS 2004-2008. Clan Glavnog odbora DS u tom periodu. Itd...

  • Narodna Pancevo!

    18:11 // 6. 11. 2017.

    Hajmo dalje, ima nas i u Pancevu, hocemo promene, za bolje Pancevo i Srbiju!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: