Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:51, 6. 3. 2020.

| Politika

Narodna stranka o listama SNS-a: Promenom pakovanja prodaju isti loš proizvod

Autor:M. Z, B. S.Izvor:Južne vesti
izbori
Kampanja počela; ilustracija; foto: Vanja Keser

To što niti gradonačelnik Darko Bulatović, niti predsednici niških opština ne predvode liste SNS, iz Narodne stranke tumače kao želju naprednjaka da promenom pakovanja građanima žele da prodaju isti - “provereno loš proizvod”. Povećan broj žena vide kao prikrivanje represivnog karaktera SNS.

Iz Narodne stranke kažu da su znali da SNS nije zadovoljan radom Bulatovića, ali kažu da nisu znali da su naprednjaci nezadovoljni radom svih predsednika opština - kako tumače to što nijedan od njih nije prvi na opštinskoj listi vladajuće partije.

Pomenutim personalnim promenama, režim će pokušati da stvori privid diskontinuiteta u odnosu na rukovodstvo koje je u proteklom mandatu neuspešno vodilo Grad i Gradske opštine. Drugim rečima, promenom pakovanja građanima žele da prodaju isti, provereno loš proizvod - navode iz NS.

Druga novina je da će 4 od 5 opštinskih naprednjačkih lista nositi žene.

Narodna stranka naravno pozdravlja veće prisustvo žena u politici, ali veruje da povećanim prisustvom žena, Srpska napredna stranka pokušava da prekrije svoj progresivno represivni karakter - navode narodnjaci.

Ipak, kao najveći problem ističu da građani koji glasaju za Srpsku naprednu stranku neće znati za koga su glasali, nego će to, posle izbora odlučiti ''veliki vođa''.

U nekim srećnijim vremenima, političari su sa strepnjom iščekivali rezultate izbora, kako bi saznali šta su odlučili građani. Danas, građani su ti koji će posle završetka izbora sa strepnjom iščekivati odluku ''velikog vođe'', da bi saznali ko će ih u narednom periodu predstavljati - napominju iz Narodne.

Zato zaključuju da Niš zaslužuje bolje, ali na izbore neće izaći, već poručuju da je bojkot narednih izbora jedini način da dođe do suštinskih promena koje građani zaslužuju.


I leskovačka Narodna za bojkot

Zbog toga što smatraju da su predstojeći izbori, raspisani za 26. april, lažni i da u njima nema ničeg demokratskog, Narodna stranka u Leskovcu na njih neće izaći. Na bojkot pozivaju i građane, a opozicione stranke koje budu učestvovale optužuju da su “saučesnici u urušavanju Leskovca”.

One koji će učestvuju na izborima vide kao stranke koje ne žele nikakav prosperitet i koji su zadovoljni sadašnjim stanjem.

Prognoziraju i da će takve stranke eliminisati sebe iz borbe za detaljnu rekonstrukciju sistema vrednosti koji je, kako tvrde, svesno uništen od strane SNS-SPS režima.

U postojećem diktatorskom sistemu ne postoji ni minimum demokratskih i civilizacijskih uslova za održavanje poštenih izbora. Svako ko se pokoleba da pravi od sebe prašnjav dekor u ovoj prljavoj predstavi, nikada se neće oprati i neće moći sa sebe skinuti ljagu saučesništva u daljem urušavanju Leskovca i države u celini - kažu u ovoj stranci.

Sa strankama koje izađu na izbore kažu da neće sarađivati u budućnosti, ali imaju “preteću” poruku i za svoje članove.

Takođe, svaki član Narodne stranke će biti isključen iz naših redova ako ne bude istrajan u bojkotu – time kreiramo politiku gde su principijelnost, doslednost i lojalnost dominantne karakteristike svih naših članova i simpatizera - kažu narodnjaci.

Podsetimo, liste su i u Leskovcu i u Nišu prvi podneli naprednjaci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dzamutka

    07:53 // 7. 3. 2020.

    Bojmot,bre !

  • DejanM

    22:50 // 6. 3. 2020.

    Ovi opet pričaju gluposti dotakli su samo dno.Opozicija je dno dna.

    • Victor Belicoff

      12:05 // 7. 3. 2020.

      Srbija je dotakla dno sa ovom vlašću koja nikada nije bila Gora. Pa čak i pod Turcima i Nemcima se znao neki kakav takav red. A pod Naprednima se zna samo za krađu, afere i opšti lopovluk budžeta svih građana Srbije u korist pojedinaca na vlasti.
      Pa da krenemo :
      Sava Mala, Koferče, Batina lična karta, Udes u Doljevcu, Helikopter, Krušik, Lažni Doktorati i diplome, Jovanica, Tetke iz Kanade itd i

  • Зоран Васиљевић

    20:57 // 6. 3. 2020.

    Велики Кловн и његова напрдњачка секта. Коктел за пропаст Србије.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: