Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:38, 24. 4. 2019.

| Politika

Narodna stranka strahuje šta bi Bulatović mogao da potpiše u Kini

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
darko bulatovic
Kažu da Bulatović nije legitimni predstavnik Nišlija; foto: Vanja Keser

S obzirom na to da Darka Bulatovića na funkciju gradonačelnika nisu birali građani, već Srpska napredna stranka, u Narodnoj stranci “strahuju” šta bi on mogao da potpiše u Kini, gde je juče otputovao sa najvišom državnom delegacijom.

Bulatović je otišao u Kinu na Samit “Jedan pojas, jedan put”, da razgovara o projektu prema kojem bi Niš trebalo da postane prvi “pametni” grad u Srbiji. U Narodnoj stranci sumnjaju u to.

Smatraju da Bulatović potencijalno u Kini može da potpiše nešto što bi štetilo Nišu i Nišlijama.

Narodna stranka skreće pažnju na to da građani Niša nisu glasali za Bulatovića i da on kao takav nije njihov legitimni predstavnik, već legitimni predstavnik SNS koja ga je na tu funkciju imenovala. Nišlije strahuju šta bi Bulatoviću moglo biti naređeno da potpiše - kažu u Narodnoj stranci.

Dodaju da je ideja da Niš postane "pametan" grad dobra, ali da bi prioritet trebalo da budu drugi komunalni problemi - od udarnih rupa do neobeleženih pešačkih prelaza.

Mnogo je lepa ideja da se ulične svetiljke automatski gase kada svane. Ali hajde da idemo redom. Hajde prvo da imamo svetiljke koje su dovoljno jake da možemo videti pešake na obeleženim pešačkim prelazima, na asfaltu bez rupa iznad uredno sprovedene komunalne infrastrukture.

Podsetimo, gradonačelnik Bulatović je jedini predstavnik sa lokala koji će predstavljati Srbiji u Kini narednih dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan Nish

    00:27 // 25. 4. 2019.

    Ma nema ništa od toga što će Niš postati pametan grad a ko će u Nišu da živi kad svi odoše za boljim životom u beli Svet za Nemačku i Švajcarsku.

    • MilosNis

      06:26 // 26. 4. 2019.

      Ima nas i u Kanadi

  • Tivat

    20:18 // 24. 4. 2019.

    "Uzas je nasa furka"- Johny Stulic

  • Na dnu

    12:50 // 24. 4. 2019.

    Kad bi mogo da potpise desetodnevno aranzman koji ukljucuje pun pansion,nocenje sa doruckom, ruckom i vecerom za nase politicare-veterane koji su vukli i dovukli ovu zemlju tamo gde se ona trenutno nalazi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: