Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:13, 24. 2. 2024.

| Politika

Narodni pokret Srbije osnovao Opštinske odbore na Paliluli i Pantaleju

Autor:Ljubiša MitićIzvor:Južne vesti
aleksić
Miroslav Aleksić u Nišu sa aktivistima stranke; Foto: NPS

Kako bi osnažili stranačku infrastruktur i spremno dočekali predstojeće lokalne izbore, Narodni pokret Srbije osnovao je Opštinske odbore na Paliluli i Pantaleju u Nišu, za čije predsednike su izabrani Aleksandar Živadinović i Nikola Ilić.

Jedan od novoizabranih predsednika, Aleksandar Živadinović podseća da su članovi tog odbora počeli sa ozbiljnim radom još za izbore 17. decembra i da su posle njih postavili nove ciljeve. aleksić NPS osnovao dva Opštinska odbora u Nišu; Foto: NPS

Prvi cilj je da pobedimo na lokalnim izborima i pobedićemo. Okupili smo ljude i sigurni smo da je NPS vodeća snaga i jako mi je bitno što je to stranka koja zagovara decentralizaciju koja spušta odluke na lokalni nivo. Nišlije treba da brinu o Nišu i Palilulci o Paliluli - napomenuo je Živadinović.

Iz starnke poručuju da ne postoji mogućnost da se napravi ozbiljan izborni rezultat koji će da ugrozi vlast ako nema razvijene stranačke infrastrukture i dobre organizacije na lokalu. aleksić Aleksić predsednik stranke Narodni pokret Srbija; Foto: NPS

Zato ćemo napraviti i neku vrstu decentralizacije stranke u vidu regionalnih centara, a rukovodstvo stranke stoji na raspolaganju građanima Niša za dolazeću kampanju na predstojećim lokalnim izborima. Naprednjaci su sad fokusirani na Beograd jer znaju da ako izgube Beograd, gube republičku vlast u roku od godinu dana. Znači, ruši se sve kao kula karata, oni će sve sada da usmere na Beograd, a sve ostale sredine će biti manje bitne, pogotovo Niš. Zato treba da učinimo sve da u Nišu napravimo pobednički rezultat, mislim da postoje velike šanse da se napravi većina ukoliko sve bude bilo kako treba- istakao je Miroslav Aleksić, predsednik stranke.

Dodaje da svaka manja sredina nosi svoje specifičnosti, te kako treba da se radi znaju najbolje upravo ljudi na lokalu, ali i da se jaka stranka gradi upravo na lokalnim izborima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Robin Hud

    11:48 // 26. 2. 2024.

    Svaka prava opozicija je bolje resenje NEGO VLADAJUCA SEKTA. To je odgovor onima koji komentarisu da je slaba opozicija

    • rene

      20:55 // 3. 3. 2024.

      koja je to prava.?? nema je.. ova je sklepana od ko zna koliko stranaka a svaka po sto članova uključujući i bližu i dalju rodbinu ..

  • Zlobnik II

    20:45 // 25. 2. 2024.

    Pljuvanje po svima u opoziciji - pomoći neće nikome ! Vidim vas /pljuvače/ , sve mladi ljudu a ne uključuju se u stvarni politički život. I da se razumemo ... današnji intelektualci, budućnost ove države - ni prineti nisu intelektualcima iz '90-'99.god. prošlog veka jer su imali i srce, bolls i dušu ! A danas...

  • Alex

    13:56 // 25. 2. 2024.

    Mikiju svaka čast ali ovaj niški zalizanko ne odaje poverenje da bi se za njega glasalo. Nije dovoljno da staviš fensi šalče i sako i da glumiš opoziciju. Imali smo takve prevare u prošlosti i nije se dobro završilo.

    • Mile

      15:24 // 25. 2. 2024.

      Djordje je Mikijev covek od poverenja. Zajedno stvaraju ovu organizaciju. Sta bi trebalo da dodje ofucan i isceoan pa sa ga postujete.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: