Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 28. 11. 2021.

| Politika

Narodni poslanik iz Trgovišta napao demonstrante na Gazeli

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti, N1
krstić, miljković, glišić
Krstić (levo) je sada poslanik u republičkom parlamentu; foto:Opština Trgovište

Bivši dugogodišnji predsednik Opštine Trgovište i aktuelni poslanik Srpske napredne stranke, Nenad Krstić, napao je sinoć oko 17 sati demonstrante na mostu Gazela u Beogradu.

Na auto-put kod Sava Centra tada se okupila grupa naprednjaka koji su pokušali da razbiju blokade, prilikom čega je došlo do guranja i manjeg sukoba sa demonstrantima.

Na snimku televizije N1 jasno se vidi kako Krstić nekoliko puta nasrće na jednog od okupljenih građana, dok ljudi pored njega pokušavaju da ga obuzdaju.

Demonstranti su uzvikivali "ne nasedajte na njihove provokacije“ i "batinaši SNS-a“, a nakon incidenta, Krstić se uputio prema Štark areni, gde je održana svečana akademija SNS-a.

On je odbornik je u Skupštini opštine Trgovište od 2008. godine, a od 2010. je predsednik te opštine. Ista funkcija potvrđena mu je nakon izbora 2012. godine, a na izborima 2020. godine izabran je za poslanika na listi "Aleksandar Vučić – za našu decu“.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Drug Baćko

    11:19 // 29. 11. 2021.

    Istinita anegdota.Dotični gospodin iz Trgovišta dok je išao u srednju školu majka dolazila da moli za njega da mu poprave jedinice rečima "Ma dajte mu dvojku, pa neće da bude predsednik opštine"

    • Drakče Malešević

      15:42 // 29. 11. 2021.

      Dokaz da pojedini komentatori ne čitaju ostale komentare. Jedino dobro u tvom je, što si potvrdio istinitost anegdote koju je objavio Stole, još juče!

  • Milos

    22:45 // 28. 11. 2021.

    To su udarni kerovi koji su jaki samo kada su na vlasti. Kada bude dosao dan posle sutra, kunuce se da se nikada nisu slagali sa Vuckom i njegovom strahovladom. Setite se kako je Batic govorio - samo lustracija je ispravna stvar za Milosevica i njegove (Dacic, Vucic, Seselj...). Dok se to ne desi, uvek ce biti polu-mrak u Srbiji!

  • Pa normalno kad je iza njega sns

    21:10 // 28. 11. 2021.

    Sta ste ocekivali kad iza njega stoji,x sns buseva,jak je kao zemlja dok vi sugradjani drzite glavu u pesku!Šta ce sutra vasa deca koja nisu njihova?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: