Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:29, 7. 6. 2019.

Nastavljaju se protesti na jugu Srbije

protest vlasotince Ponovo okupljanje nezadovoljnih građana, Foto: Bojana Antić

Nakon pauze od mesec dana, nezadovoljni građani Leskovca, Pirota, Vranja, Surdulice, Prokuplja i Kuršumlije ponovo će protestovati u subotu, 8. juna. Ujedno će i obeležiti 6 meseci od kada su protesti u Srbiji počeli.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Jela

    10:53 // 7. 6. 2019.

    Jadna su ta okupljanja opozicije, kažu da protestuju jer hoće da rade i žive u Srbiji, a isti ti koji protestuju su u Srbiji stavili katanac na sve fabrike.

  • Lenka Petrovic

    10:09 // 7. 6. 2019.

    Ko ima da protestuje, pa jug je živnuo počeo da se razvija sada za vreme ove vlasti, Tadić ga nije video... Otvorena su radna mesta, izgradjeni putevi, a šetaju oni koji su bili na vlasti i nisu znali ništa dobro da urade.

    • Овца за шишање

      16:53 // 7. 6. 2019.

      Југ, не да није живнуо, већ му је АВ укуцао и укуцава ексере у мртвачки сандук, баш како је радио и деведесетих подржавајући ратну и антидржавну економску политику!

    • PeSl

      17:07 // 7. 6. 2019.

      Bas tako,otvorena su radna mesta sirom Slovenije,Ceske,Slovacke...masovno se odlazi iz ove bare...hvala Vucicu,inace ne bi videli sta je svet i standard.

  • goran

    09:55 // 7. 6. 2019.

    A sve ukupno, oko stotinak ljudi...

    • Овца за шишање

      16:56 // 7. 6. 2019.

      Стотинак писмених и СВЕСНИХ засенише остатак НЕПИСМЕНИХ И НЕСВЕСНИХ. Криза у Србији све ово потврђује. Изашло 120.000 Чеха на демонстрације због једне афере једног министра, а Срби ништа и поред десет пута већих свакодневних властодржачких афера у Србији! Безмозговићи, џабе ударате минусеве, све што пишем је Т А Ч Н О!

  • Овца за шишање

    12:56 // 7. 6. 2019.

    Ајмооо, да спашавамо што се спасти може! Дај шта даш!

  • JOV

    15:18 // 10. 6. 2019.

    Teško nama sa ovakvom vlastelom a još teže ćemo je skloniti sa ovakvom opozicijom. Moraćemo još puno godina da glodjamo koske koje nam baci vlast a koju sami biramo. Kad pametni počnu da se bave politikom možda će za nas kao državicu već biti kasno.

  • Pera

    22:33 // 7. 6. 2019.

    Sta da spasavamo kad narod u nikoga vise ne veruje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: