Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:12, 5. 6. 2012.

| Politika

Neizvesna konstitutivna sednica u Prokuplju

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
490x370_Prokuplje1
foto: prokuplje.org.rs

Konstitutivna sednica prokupačke Skupštine trebalo bi da se održi do srede 13. juna, ali je verovatno do tada neće biti. Razlog odlaganju je što pojedine stranke ne mogu da se dogovore oko kadrovskih rešenja.

Sadašnji predsednik prokupačke Skupštine Ljubiša Đurković kaže da je 13. jun krajnji rok, ali da zbog nesuglasica u pojedinim strankama i nedefinisanja vladajuće koalicije, može da se desi da se probije rok.

- Još uvek je neizvesno kada ću sazvati Skupštinu. Sve i da se koalicioni partneri dogovore ovih dana, meni kao predsedniku Skupštine potrebno je barem šest dana da pozovem odbornike i da je sazovem. Najverovatnije ćemo probiti rok - naglasio je Đurković.

Nezvanična saznanja su da određene stranke ne mogu da se dogovore koga će da postave na vodećim prokupačkim funkcijama. Tako, na primer, DS kao vodeća stranka još uvek nije izašla sa predlogom za predsednika Prokuplja, jer im to mesto pripada. Spekuliše se o par imena, ali ni jedan zvanični kandidat još nije imenovan. Sve dok se oni ne odluče koga će da postave za prvog čoveka Prokuplja, nema razgovora ni o sednici.
 


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Branko

    23:56 // 6. 6. 2012.

    Ja mislim da Saša mečka treba da bude predsednik. On je ponos i dika našeg grada!

  • slavko

    14:01 // 5. 6. 2012.

    Evidentno je da svi politicari i stranke u Prokuplju gledaju samo svoj licni interes gde ce ko da zasedne u fotelju.Zato je moj glas otisao za sve nosioce liste na lokalnom nivou,prosto nisam mogao nikaog da izbacim.

    • boki

      10:42 // 6. 6. 2012.

      Svaka cast za komentar Slavko.Svi su oni isti.

    • mile lajpur

      10:43 // 6. 6. 2012.

      E neka dodje i Vita za predsednika opstine samo da nije Kralj Dragan iz nadaleko poznate i cuvene bajke o bunaru i selu koje je hteo da izleci zajedno sa Kraljicom Jelenom :-)

  • Miloš

    12:49 // 5. 6. 2012.

    Samo ne daj Bože da predsednik Opštine bude ponovo Milan Arsović. E tek onda nam sledi kraj. Valjda će ipak malo bar da se ispoštuje volja građana, jer ga ljudi ne vole u Prokuplju i motkama bi najradije da ga isteraju iz kancelarije.

    • milance

      21:18 // 5. 6. 2012.

      Nedaj boze da bude Arsa ali izgleda je opcija da umesto njeg bude Slepi! Jos gora varijanta. Ovaj Arsa iako izgovara dj i c kao Sojic ipak ume da sklopi recenciu. A ovaj drugi nije vredan bilo kakvog komentara.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: