Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:59, 31. 5. 2017.

| Politika

Nekadašnji kandidat za odbornika SPO se ograđuje od podrške Draškoviću

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
spo
Radić prvi s desne strane; foto: JV arhiva

Nišlija Vladan P. Radić, prošle godine kandidat za odbornika niške Skupštine kao član Srpskog pokreta obnove, ogradio se od podrške njegove stranke Vuku Draškoviću rekavši “da se ograđuje od podrške onima koji zarad nekoliko stotina hiljada razloga mesečno beskrajno dodvoravaju dželatima prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Srbije”.

Radić se nalazi na arhivskoj fotografiji koja je objavljena uz tekst da Gradski odbor SPO u Nišu podržava lidera stranke Vuka Draškovića, čiju smenu traže pojedini bivši funkcioneri stranke iz Beograda.

Vrh Srpskog pokreta obnove je zahvaljujući svojoj višegodišnjoj indiferentnosti i lutanju kroz politikantske šume Srbije u velikoj meri doprineo nestanku brojnih lokalnih odbora pa tako i odbora u Nišu. Imajući na umu činjenicu da ne mogu biti član gradskog odbora koji ne postoji ovim odgovorom se u potpunosti ograđujem od teksta koji ste objavili - kaže Radić.

Iako se Radić ogradio od SPO-a, svoje političke stavove, kako kaže nije promenio, pa i dalje smatra da su Nišu i Srbiji potrebni vredni ljudi koji će ih voditi u budućnost, “umesto prevaranata i diletanata koji nas sve dublje guraju u nesreću i beznađe”.

Inače je, kao član SPO, bio kandidat za odbornika na listi “Iskreno za Niš”, na lokalnim izborima 2016. godine, ali nije ušao u parlament, iako je njegova lista osvojila 3 odbornička mesta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aperkat

    19:42 // 2. 6. 2017.

    @Bora-odlicno,onda proveri clansku knjizicu br.117,pa ce ti biti jasno,zasto se taj clan pasivizirao,zbog takvih,kao sto si ti!Uzgred,prelistaj istoriju SPO-a u Nisu i procitaj nesto o Peri Knezevicu!
    Za Kralja i Otadzbinu,za Krst casni i slobodu svetu!Ali bez vas!
    Ziveo!

  • nemanja

    23:55 // 1. 6. 2017.

    Svaka ti je na mestu Radicu, a ovi ostali nek se pokriju usima i nek cute, misevi.

  • Aperkat

    20:41 // 1. 6. 2017.

    Borislave,vise ti lezi da budes redar na protestima upss-a,mani se politike!
    Ni mnogo pametniji i sposobniji nisu spasili brod koji tone!

    • Borislav Stojanović

      10:26 // 2. 6. 2017.

      Ako niste upoznati g-dine Aperkat, ja se bavim politikom 27. godina a ovaj brod sa ljudima koji su sad u SPO-u uopšte ne tone, nego normalno plovi. U UPSS-u sam zato što sam kao građanin, nezadovoljan komunalnim problemima pre svega cenom grejanja.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: