Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:05, 8. 11. 2018.

| Politika

"Nema boljih glumaca i režisera od naprednjaka"

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
Demokratska stranka Leskovac
Demokrate i dalje traže odgovore na postavljena pitanja, foto: B.A.

Umesto da odgovore zbog čega je 15.000 Leskovčana napustilo grad, koji su to investitori koji su došli za vreme vlasti Srpske napredne stranke, zbog čega se loša finansijska situacija ulepšava, vlast, kažu u Gradskom odboru Demokratske stranke, pravi film o navodnim uspesima.

Niti ima uspeha, niti povoda za slavlje od kada je SNS na vlasti, saopštavaju iz Demokratske stranke, a filmom su samo dokazali da od njih nema boljih glumaca i režisera.

Nije nam jasno o kom žanru se radi – tragediji, komediji, stravi i užasu ili naučnoj fantastici – ali bismo voleli da vidimo i film o bahatim službenim putovanjima, uslugama po ugovoru, izveštaju DRI, fabrikama algi – kažu u DS-u.

Dan dolaska naprednjaka na vlast, smatraju leskovačke demokrate, ne bi trebalo da se slavi, već da se proglasi danom žalosti.

Mislimo da 6. novembar, dan kada je ova i ovakva nesposobna vlast zasela na grbaču Leskovčana – treba proglasiti za Dan žalosti! – smatraju demokrate.

I ovoga puta zahtevaju odgovore na već postavljena pitanja o odlasku mladih, dolasku nepostojećih investitora, ali i zašto je Leskovac na začelju u "visini“ prosečnih plata i zašto se novac prebacuje iz republičkog budžeta u gradski ako je stanje "nikad bolje“.

Podsetimo, Demokratska stranka reagovala je u toku prošle nedelje na Vučićevo obećanje da će Leskovcu i Vranju biti uplaćene pare za čiste račune, a leskovački naprednjaci su im odgovorili filmom u kome se veličaju njeni rukovodioci, kako na lokalnom, tako i na republičkom nivou.

Dokumenti za preuzimanje

  1. saopstenje Demokratska stranka Leskovac (preuzmi) - 15.41 KB
Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Duca

    13:52 // 8. 11. 2018.

    Izučili zanat na DS akademiju.

    • Soca

      05:59 // 9. 11. 2018.

      DS akademija je amaterska za SNS profesionalce, neprevazidjeni su.

  • djuram

    12:53 // 8. 11. 2018.

    Ovaj naivni narod i zasluzuje naprednjake.

  • Vladimir

    12:51 // 8. 11. 2018.

    Kako to da im nije jasno o kom žanru se radi, oni su do skoro bili njihovi glumci i režiseri...Ispekli su zanat na njihovoj akademiji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: