Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 26. 7. 2012.

| Politika

Nema promene vlasti u Pirotu

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
vladan vasic, pirot
Vladan Vasić

Uprkos najavi pojedinih čelnih ljudi URS-a i SPS-a da bi lokalne samouprave, gde god je to moguće trebalo da iskopiraju strukturu vladajuće većine iz republičkog parlamenta u Pirotu neće biti promena.

Vlast u lokalnom parlamentu čine URS-Koalicija za Pirot-SPO, DS, SPS i Grupa građana "Pirotski naprednjaci".

Prema rečima predsednika opštine Vladana Vasića, tako će ostati i nadalje.

- Znam za te najave ali vlast u Pirotu je stabilna. Pirot je bio među prvim opštinama u Srbiji u kojima je formirana lokalna vlast jer mi nismo čekali rasplet oko republičke Vlade. Mogu da kažem da imamo korektan odnos sa koalicionim partnerima i nema nikakvih razloga da ne nastavimo započeti posao za koji su nam građani ukazali poverenje - kaže Vasić.

To praktično znači da odbornici SNS-a ostaju u opoziciji zajedno sa grupama građana Pirotska nova snaga i Pokret za Pirot. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • LICEMERNO

    20:59 // 1. 8. 2012.

    Ne znam cemu toliki strah od SNS-a,hteli bi da im krce put u vrhu,a na lokalu da budu sami i VRSLJAJU.Providno je i nece moci tako,jer ce na kraju proci kao SOSKIC.

  • STO PRE TO BOLJE

    12:48 // 31. 7. 2012.

    Trenutna vlast u Pirotu i Zajecaru je veliki oponent i protivnik SNS-a,drzeci u vlasti DS,a gde je SNS van vlasti.Razlog tolikog odupiranja lezi u strahu od razotkrivanja nezakonitih radnji.U pirotskoj vlasti moraju se pojaviti SNS i PNS,a izbaciti DS i tkz.PN-pirotske naprednjake koje je stvorila Koalicija za Pirot kao odbrambeni mehanizam od SNS-a.Pirocanci cekaju razresenje navedenog,ili jos bolje prinudnu upravu i ponovni izbor gde ce izaci prava istina.Ocekuje se pomoc Vucica,Dacica i posebno Dinkica,jer su to njegovi clanovi.

    • Odozgo i odozdo

      18:57 // 31. 7. 2012.

      Izbori su prošli i na izborima građani Pirota su rekli šta o kome misle pa su tako i PNS i SNS dobile onoliko koliko vrede.Ja razumen tvoje nezadovoljstvo i želju da ti neko "odozgo" reši problem jer su ovi "odozdo" za to nesposobni.Žao mi je ali shvatite da su izbori pokazali ko je ko i šta je šta, a nekoliko nezadovoljnih koji su izvisili sad bi i sa "odvratnim" Vasićem u koaliciju ali nekako da im"odozgo" neko sredi stvar.

  • VULGARIZOVANJE SAS VLAST ?

    04:30 // 30. 7. 2012.

    Vlast je kao "takvojate",ako ne znajes snju da upravljas,bolje da dju ne uzimas u ruce.Ovija sas visu osnovnu skolu makedonsci tkz.inspektor trazil kod direktora "Zavoj" da mu zaposli zenetinutu,a da ovija ima mnogo jake veze u vrh DS ako mu nesto zatrebe,a ona jadnica takva bodljiva kako on,bilo kudej pocne da raboti iskaru dju,te on mora da otima odi drudji da udovolji prohteve.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: