Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 26. 7. 2012.

Nema promene vlasti u Pirotu

vladan vasic, pirot Vladan Vasić

Uprkos najavi pojedinih čelnih ljudi URS-a i SPS-a da bi lokalne samouprave trebalo da iskopiraju strukturu vladajuće većine iz republičkog parlamenta u Pirotu neće biti promena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • BABI MILO STO JOJ SE SNILO

    05:30 // 27. 7. 2012.

    Kad je DS bio na vlasti u republici nije ga bilo u Opstini,a sada kad ga nema u republici ima ga u Opstini.Kod ovoga sve ide naopacke,a i stanje u svim sferama zivota je u tom "naopacenom"stilu.Iz strah za sopstvenu kozu je napravio "na-vrat"koaliciju,jer su pocele da izlaze prljavstine iz njegovog dvorista(feljtoni u Tabloidu),te se ocekuje ovih dana kontrola zvanicnih institucija da se ispitaju navodi,a ako je 5%istina to je velika katastrofa,a ono je 100% TACNO.Vucic je najavio cistku prljavstine u svim redovima,tako da ga nece spasiti ni URS,ni poslanicki imunitet.Sagledavajuci njegovu sveopstu situaciju najbolje za njega je da se povuce sa svih F-ja i da pokusa da se spasi od odgovornosti,jer svako dalje ostajanje je produzetak agonije i ulazenje u dublje,A POSEBNO STO SE DEKLERISAO SA "PAUNOM" KAO VELIKI PROTIVNIK SNS-a.

  • Postaviti stvari na svoje mesto

    11:54 // 27. 7. 2012.

    Ukoliko se pod hitno ne preslika republicka vlast "Prokleta avlija"ide ka jos vecem siromastvu gradjana i enormnom bogacenju pojedinaca.Pirot je u Srbiji,da se vezu za Beograd i da se ne zamlacuju vise sa evroregionima i bugarskom,jer je to mlacenje prazne slame,da se manu vise sa pranjem para kroz trgove,bazene i igralista nego da se dovede normalna ekipa koja zna da ozivi privredu i uposli ovaj napaceni narod.A EKIPA NORMALNIH POSTOJI.

    • cvetko

      17:51 // 27. 7. 2012.

      Uglavnom se slažemo.Jedini problem je to što u onom Što se u Pirotu naziva SNS ne postoji "EKIPA NORMALNIH" kako Vi kažete.To je poluraspadnuta veštačka ekipa šićardžija,materijalista,bivših raznih neispoljenih i propalih političara sa ukusom vladara iz senke.Imajući to u vidu teško je verovati da će se koalicija "odozgo" preslikati na Pirot.

  • GOTOVI SU !

    02:27 // 28. 7. 2012.

    Omasljakat ce sigurno zakaci sudijete i tuziociti,al je vazno da ne zaboravi nacelniciti i inspektoriti iz mup sa po 5-6 stana,pa JP posebno fond sto se sa oku direkcija i da dji iskontrolisu 10 god.unazad svaku javnu i nejavnu nabavku i koji su i kako primani u radni odnos,i da se konacno leknu tija klanove,neje zbog nesto drugo,no zbog siromastijutu,a i da ne blaznimo svet.

  • Nemoj vise da pomaga !

    04:16 // 28. 7. 2012.

    Toliko je doprineo gradu,da je najbolje da ode za Beograd i da se vise ne vraca.

  • Dragan

    15:18 // 28. 7. 2012.

    O cemu li Vi diskutujete, bili izbori covek pobedio i to je to, ne zaljudjute se zutom stampom tipa Tabloid jer oni vec godinam pljuju redom sve u Srbiji za novac ko im plati.Odusevljeni ste tabloidom, al zato ne vidite vase greske, bacate djubre na sve strane, drva ispod zgrada radjaju kese, a coskovi su Vam javni WC. U tudjem dvoristu vidite gustera a u vasem je krokodil.Svi smo mi skupa ne kulturni, malo aljkavi i korumpirani kad se mi popravimo popravice se i vlast.

    • Vrlo prosto

      05:12 // 29. 7. 2012.

      Neka proveri inspekcija sa strane i neka demantuju ako nije istina,a vrlo brzo ce da se sazna.

  • Dragan

    12:36 // 29. 7. 2012.

    Ako ste toliko upuceni, budite hrabri i iznesite to u javnost, manite se vise zabruznih prica uz pivo, vegetu i salamu. Nista Vam nevalja svi su Vam krivi a po ceo dan dremate uz pivo ispred zadruga.

  • VULGARIZOVANJE SAS VLAST ?

    04:30 // 30. 7. 2012.

    Vlast je kao "takvojate",ako ne znajes snju da upravljas,bolje da dju ne uzimas u ruce.Ovija sas visu osnovnu skolu makedonsci tkz.inspektor trazil kod direktora "Zavoj" da mu zaposli zenetinutu,a da ovija ima mnogo jake veze u vrh DS ako mu nesto zatrebe,a ona jadnica takva bodljiva kako on,bilo kudej pocne da raboti iskaru dju,te on mora da otima odi drudji da udovolji prohteve.

  • STO PRE TO BOLJE

    12:48 // 31. 7. 2012.

    Trenutna vlast u Pirotu i Zajecaru je veliki oponent i protivnik SNS-a,drzeci u vlasti DS,a gde je SNS van vlasti.Razlog tolikog odupiranja lezi u strahu od razotkrivanja nezakonitih radnji.U pirotskoj vlasti moraju se pojaviti SNS i PNS,a izbaciti DS i tkz.PN-pirotske naprednjake koje je stvorila Koalicija za Pirot kao odbrambeni mehanizam od SNS-a.Pirocanci cekaju razresenje navedenog,ili jos bolje prinudnu upravu i ponovni izbor gde ce izaci prava istina.Ocekuje se pomoc Vucica,Dacica i posebno Dinkica,jer su to njegovi clanovi.

    • Odozgo i odozdo

      18:57 // 31. 7. 2012.

      Izbori su prošli i na izborima građani Pirota su rekli šta o kome misle pa su tako i PNS i SNS dobile onoliko koliko vrede.Ja razumen tvoje nezadovoljstvo i želju da ti neko "odozgo" reši problem jer su ovi "odozdo" za to nesposobni.Žao mi je ali shvatite da su izbori pokazali ko je ko i šta je šta, a nekoliko nezadovoljnih koji su izvisili sad bi i sa "odvratnim" Vasićem u koaliciju ali nekako da im"odozgo" neko sredi stvar.

  • LICEMERNO

    20:59 // 1. 8. 2012.

    Ne znam cemu toliki strah od SNS-a,hteli bi da im krce put u vrhu,a na lokalu da budu sami i VRSLJAJU.Providno je i nece moci tako,jer ce na kraju proci kao SOSKIC.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: