Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:07, 20. 10. 2014.

| Politika

Nešić zamenio Vasiljevića

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, NTV
nesic
Srđan Nešić (SNS) zamenio Vasiljevića, foto: NTV

Srđan Nešić, član Srpske napredne stranke, novi je predsednik Skupštine niške Opštine Pantelej nakon podnošenja ostavke Bratimira Vasiljevića.

Zbog odluke stranke o smanjenju funkcija, Vasiljević je podneo ostavku u Panteleju i na taj način omogućio izbor novog predsednika lokalnog parlamenta.

Nešić je bio jedini kandidat i na ovo mesto je došao glasovima većine odbornika. Ovaj funkcioner Srpske napredne stranke do sada je u ovoj opštini bio na funkciji predsednika Komisije za kulturu, sport i omladinu.

Mislim da sam dovoljno iskustva za obavljanje ove funkcije stekao kao predsednik Komisije i nadam se, ako ne isto, da ću makar približno isto obavljati dužnost kao bivši predsednik Bratimir Vasiljević - rekao je Nešić.

Vanredna sednica Parlamenta u Panteleju održana je u subotu sa samo jednom tačkom dnevnog reda - ostavka aktuelnog i izbor novog predsednika Skupštine.

Podsetimo, Vasiljević je podneo ostavku, jer je pored funkcije predsednika Skupštine bio i narodni poslanik i odbornik u Skupštini Grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • badza

    20:48 // 27. 10. 2014.

    Predsednice moze da ti zavide ti si naj bolji i fakultetski obrazovan covek sa dosta iskustva u stranci.Hvala bogu kad postavise jednog POSTENOG I VELIKOG RADNIKA OD COVEKA .PUNA PODRSKA NAPRED SRBIJO

  • durlanac

    15:01 // 21. 10. 2014.

    procitah na tv zona da je srdjan nesic specijalista za termoenergetska postrojenja,a vi iznapadaste coveka,

  • simo simic

    11:53 // 21. 10. 2014.

    Podrska predsedniku

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: