Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:37, 9. 9. 2016.

Niš: Debata kandidata za predsednika DS

ds Debata i poziv na galsanje; foto: JV arhiva/ A. K.

Bojan Pajtić, Dragan Šutanovac, Zoran Lutovac i Srboljub Antić u subotu 10. septembra predstaviće članovima Demokratske stranke iz Niša svoje ideje i vizije za razvoj DS, a članstvo će na neposrednim izborima 24. septembra odlučiti ko će biti prvi čovek demokrata.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Lahor

    13:15 // 9. 9. 2016.

    Znamo šta ste radili,i šta će te raditi

    • Vihor

      15:01 // 9. 9. 2016.

      Šta? Poboljšati obrazovanje, tako da čak i polupismeni trolovi nauče da se "ćete" piše kao jedna reč, posle znaka interpunkcije ostavlja praznina i rečenica završava tačkom?

  • Dexter

    13:29 // 9. 9. 2016.

    Nezavisno od toga šta neko misli o Demokratskoj stranci ili pojedinim kandidatima, sama činjenica da jedna stranka u Srbiji sprovodi ovakve neposredne izbore, sa punom kampanjom i predstavljanjem programa, sa debatom, sa čak četiri kandidata, je impresivna. Čak i u evropskim razmerama, ovo je impresivan nivo umutarstranačke demokratičnosti. Kamo sreće da još neke stranke slede ovaj primer.

    • Овца за шишање

      10:48 // 10. 9. 2016.

      Декстер, 'ај', немој да се брукаш. Из постова се да приметити да си писмен лик, али овај ти коментар звучи баш ботовски. Да, имаш права на своје мишљење и све ово звучи прилично демократски. Али какво је искуство са демократама на основу, скоро, дванаестогодишње владавине, па и понашања као опозиције? ДС је својим лошим радом и нерадом довела примитивце из СНС на власт - кривица им је дуплирана.

    • Dexter

      13:19 // 10. 9. 2016.

      Sad polako opet pročitaj šta sam napisao i videćeš da si promašio temu. U srpskoj politici samo DS i DJB štite interese srednje klase i samo me one zanimaju, zato me i brine njihova slabost i zato ih obično (konstruktivno) kritikujem, pa me optužuju da botujem. No ako misliš da ne treba pohvaliti NEVEROVATNU demokratičnost DS-a u izboru 6. (!) predsednika, među 4 kandidata, mnogo se razlikujemo!

    • Овца за шишање

      13:53 // 10. 9. 2016.

      Прочитај ТИ поново. Рекох да ЗВУЧИ ботовски, што не значи да јесте, можеш ти и креативнији бити. 'Ајд' да их хвалимо за ово, ал' џаба је, никада се они "вратити" неће!

    • Dexter

      14:35 // 10. 9. 2016.

      Nikada? To je kao kada bi Britanci rekli: Čemberlen je 30-ih godina omanuo u politici prema Nemačkoj i zato više NIKADA nećemo glasati za konzervativce! Uočavaš koliko to glupo zvuči? Ljudi odlaze, stranke i nihovi programi ostaju. DS dosledno zastupa svoj program, bolje ili gore, 26 godina, sa 6 predsednika. Kad bi se nakon svakog kiksa stranke otpisivale, parlamentarne demokratije ne bi bilo!

    • @Овца за шишање

      15:25 // 10. 9. 2016.

      Nebitno da li ce doci na vlast, ali je tuzno da takva stranka propadne i ne predje cenzus na sledecim izborima. DJB je preuzeo kormilo opozicije i nadam se da ce u buducnosti oterati radikale i komuniste sa vlasti, ali ce im trebati i podrska neke "ciste" stranke. Nebitno sto je izgubila podrsku, DS se dosta ocistila od parazita(presli su u SNS) i oni su jedini uz DJB koji mogu nesto promeniti

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: