Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:32, 18. 1. 2012.

Niš: SNS u Skupštini sa 5 odbornika

sns

Upravni sud u Nišu presudio da se vrate mandati nekadašnjim odbornicima SRS-a koji su prešli u SNS.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dragoljub stamenkovic

    14:47 // 18. 1. 2012.

    Na kojim je to izborima učestvovao SNS ? Lopovska država, lopovska posla !

  • Небојша Лековић

    14:57 // 18. 1. 2012.

    Зашто су мандати отети Српској радикалној странци, а предати српској напредној странци,сада само нешто више од месец дана пред изборе, када Скупштина града више неће ни заседати. Очигледно је да би се смањио радикала у бирачким одборима на будућим изборима, чиме им се отежава контрола бројања гласова. Ради јавности, треба рећи да је у одузимању мандата радикалима и давања напредњацима поред владајуће коалиције учествовала и ДСС преко свог представника у мандатно-имунитетској комисији. Очигледно да напредњаци имају договор о постизборним коалицијама и са ДС-ом и ДСС-ом, па ским буде могуће. Тешко народу са овако аморалним људима који претендују да воде град и траже од грађана њихов глас. Радикална странака је остала сама на страни народа спрам свих осталих странака који желе тај исти народ да опљачкају.

  • Branko Djordjevic

    23:48 // 18. 1. 2012.

    SNS je napokon dobila svoje mandate.Napokon ce mandati pripasti ljudima koji ih zasluzujua ko gubi ima pravo da se ljuti.

  • НЕБОЈША

    07:41 // 19. 1. 2012.

    Е Лековићу свака ти је на месту! Препознао си превару која је такође и нека врста одмазде за седницу скупштине заказане а неодржане дан раније. Овако се шаље врло јасна порука сваком ко покуша да укаже на све лоповлуке ове власти. Значи, не таласај да те "не одлаје Белка" што би реко наш народ. Али нека, иду избори. Надам се да наши суграђани гледају и памте све ово. Доста је било 15 година овакве бахатости. Ова власт МОРА да заврши на сметлишту историје.

  • Djokica Milovanovic

    08:11 // 19. 1. 2012.

    Sva ova, i slična dešavanja po skupštinama pokazuju svu besmislenost postojećeg, proporcionalnog, izbornog sistema. Ako je poslanik/odbornik vlasnik mandata, onda i treba da se glasa za ime i prezime - za konkretnog kandidata, ane za listu.

  • Milutin

    10:00 // 19. 1. 2012.

    Radikali ne bi trebalo da se ljutite, time necete nista dobiti, vec treba da shvatite realnost.
    Nemojte da zivite u proslosti.
    Civilizacijska tekovina je da mandat pripada pojedincu.

  • Нико

    12:59 // 19. 1. 2012.

    Мандат припада одборнику када га лично он на изборима освоји. Ово је чиста превара, тј.издаја воље бирача. По овој логици се може владати вечно јер су паре у рукама владајуће већине и у овој кризи сви смо ми продане дуђе, само зависи ко за колико. Кад би народ имао право да гласа јавно, могао би и да захтева да га надаље у скупштини представља неко други, па би одборници водили рачуна како се понашају. Овако је важно лагати и обећавати док се не успе, а онда се ради како ко има интереса. Али, напредњацима ништа не вреди, и да победе, биће то пирова победа!

  • nikola!!!

    17:20 // 20. 4. 2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=gUnp1BHRkyM

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: