Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 12. 7. 2022.

"Niš moj grad": Hitno sredite niško porodilište, dosta je sa obećanjima

Porodiliste foto Aleksandar Kostic Traže hitnu rekonstrukciju porodilišta; Ilustracija; foto: A.K.

Nakon najave početka rekonstrukcije niškog porodilišta, iz koalicije "Niš moj grad" poručili su čelnicima Grada da prestanu sa obećanjima i hitno srede porodilište, jer deca treba da budu prioritet. Apeluju da se pored toga, sagledaju i ostali problemi u gradu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • FunFact

    09:36 // 12. 7. 2022.

    U niskom GAK-u histeroskop ne radi zbog korone. Zato vas ginekolozi iz GAK-a bez pardona salju u privatnu polikliniku, u kojoj i sami rade ili kod nekog svog kolege sa drzavne klinike, da uradite histeroskopiju... Izgleda da u privatnim klinikama nema korone...

    • Gusan

      16:07 // 12. 7. 2022.

      Veoma lose stanje u Niskom GAK-u, krivci su svakako doktori koji tamo, jer njima odgovara ovakvo stanje, salju pacijentkinje u privatnim klinikama.

  • Zuta stena

    12:06 // 12. 7. 2022.

    Poznajem puno devojaka (zena) koje zbog jako loseg iskustva na porodjaju ne zele ni da pomisle na drugo dete...

  • Drzavni posao

    12:09 // 12. 7. 2022.

    Lekarima i svom medicinskom kadru zaposlenom u drzavnom zdravstvu, pod hitno, zabraniti rad u privatnom sektoru, odnosno dati im mogucnost da odluce gde ce da rade! Zamislite da sudija pre podne radi u sudu a popodne radi kao advokat!

    • Anastasija

      14:38 // 12. 7. 2022.

      Kakve ovo ima veze sa rekonstrukcijom porodilišta?

  • N N

    13:55 // 12. 7. 2022.

    Pre 10 dana su sprat na kom se oporavljaju porodilje farbali farbom koja truje, ne obaziruci se na to da neko postoji na tom spratu, bebe su zbog toga bile odvojene, majke nisu mogle da ih vide. Boravak je vise bio test izdrzljivosti, ko prezivi moze kuci. Uslovi nehumani, a o zaposlenima je druga prica, emoaticni roboti. Naravno postoje retki izuzeci koji imaju malo ljudskosti

  • David Štrbac

    14:56 // 12. 7. 2022.

    Riba smrdi od glave da ne kažem od direktora. Dovedote čoveka koji zna da rukovodi i ukinite državnim dekretom privatnu praksu, u maloj zemlji gde lekari primajun plate a zarađuju po podne po privatnim poliklinikama. Ako operacija diskusa košta 2500E pa naviše koji sam 40godina izdvajao za zdravstvo i ostale parazite.

  • Uzas

    18:58 // 12. 7. 2022.

    Stanje u porodilištu je blagi uzas, bila sam i sama tamo, sam porodjaj mi nije teško pao koliko boravak tamo. Previše prljavo, bebe koje provode na pedijatriji dok se mama oporavlja vraća se obavezno sa nekom infekcijom. Rodite zdravo dete, a onda vas obaveštavaju da dete ima neku infekciju. Pa gde to ima. Ja sama posle toga ne želim više decu, ne želim da se vraćam tamo.

  • Stefan

    20:30 // 12. 7. 2022.

    Ajde sto je zgrada u rangu Azovstalja, nego sto nemaju osnovne stvari, poput gaza, pidzama za trudnice, carsave za krevete, fizioloski rastvor, a za epidural necu da pricam, jedva smo uspeli da nadjemo set da kupimo. Katastrofa je stanje, uzasno. Umesto da se bebe radjaju u sterilnoj sredini, radjaju se u krvavim hodnicima sa muvama koje lete oko njih.

  • Nina

    21:59 // 12. 7. 2022.

    Ja Sam se pre 14 Dana porodila. Mogu reci zahvaljujuci meni dete mi ostalo zivo. Rodila 4660gr dete pokusavali prirodnim putem 10h dok na kraju nisam skinula ctg i pocela da vicem na 2doktorke koje su vikale 10h kako ne saradjujem. Kako kad mi mala karlica Velika beba. 10min je delilo detetov zivot jer zelena voda usla u plod. Posteljinu nemaju da Sam 3dana bila u prljavoj.

  • Ivana

    08:11 // 13. 7. 2022.

    Ja sam se porodila pre 4god. I zao mi je da cujem da se nista nije promenilo. I tada je bilo uzasno, od osoblja do higijene. Ponasanje kao da smo zivotinje a i uslovi slicni ostavili su utisak na mene da ne zelim drugo dete iz razloga sto moram biti tamo par dana

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: