Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:59, 3. 4. 2018.

"Niš nema dovoljno para - ako ostane gradski, aerodrom neće da se razvije"

aerodrom Kome majka, kome maćeha; foto: Davorin Dinić

Opremu za Aerodrom “Konstantin Veliki” Država može da kupuje, tvrdi ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, samo ako joj ga niška vlast pokloni. U suprotnom, dodaje, niški aerodrom može da dobija samo donacije, a time će se “usporiti njegov razvoj”, pošto Niš nema para da ulaže u njega.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Gaga

    17:42 // 3. 4. 2018.

    Nema dovoljno para? Danas Vucic Dodiku daje nase pare, jel' to normalno?

  • Niko

    17:46 // 3. 4. 2018.

    A sto ne uzmete zeleznicku stanicu Nis pa je razvijajte kolko vam dusa zeli.

    Na zapadu vozovi idu brzo skoro koliko i avioni, a pritom su im pruge profitabilne.

    A stane i vise putnika nego u Nis expres autobus ili WizzAir avion

  • Milica

    17:55 // 3. 4. 2018.

    Mozete vi ako hocete i da date pare a da aerodrom ostane gradski, ionako samo uzimate.

  • Boban

    17:58 // 3. 4. 2018.

    A zasto nam ne date neku paricu? Za pomoc jadnom Nisu posaljite sms sa tekstom AV 6 na broj 018

  • Dragan

    17:59 // 3. 4. 2018.

    Ovo lici na izvlacenje SNS-a iz svojih obecanja. Kada je postavljen Djurdjanovic, na sve strane je prastalo od hvalisanja o menadzerskim sposobnostima, da ce sada aerodrom da procveta itd....
    A sta je ustvari radio? Zaposljavao je rodjake i prijatelje bez licenci, ugnjetavajuci i sikanirajuci stare radnike ukoliko nisu bili poltroni. I gde je tu uspeh, preporod? Kriva je prethodna vlast?

  • veljko

    18:02 // 3. 4. 2018.

    Ma nemojte, pa kako vas nije sramota!!! Jel grad Nis u R.Srbiji ili u Tunguziji pa necete da ulazete u njega osim ako vam ne poklonimo aerodrom? Pa ko je bre ovde lud ???

  • Bruno

    18:33 // 3. 4. 2018.

    A da vi ostavite od poreza lokalnim samoupravama 40-60℅, kao što je u normalnim zemljama, pa ćemo da vidimo da li ćemo da imamo para. Vi od poreza vraćate samo oko 10-12℅ gradu. Dijametralno suprotno od Turaka, oni su toliko uzimali, a ne 90℅.

  • Nishlija

    18:45 // 3. 4. 2018.

    Ako Nis nema para, moze da ga proda onome ko ima para i hoce da ostvaruje profit, ali nije normalno ovim gubitnica da polanja bez refrenduma gradjana koji su do sada investirali u njega

  • Milenko Filozof

    20:39 // 3. 4. 2018.

    Pa ovde se radi o uceni ako ne date aerodrom nema para, a što onda ne prestanete da ulažete u beograd na vodi-napreDNO

  • Brzi

    21:15 // 3. 4. 2018.

    Pocele su ucene. Ako ne poklonite aerodrom, nema investicija. A sto mora da radi aerodrom 24 sata dnevno.Bilo bi dobro da cujemo razlog Tu je odgovor zasto bi oni brze-bolje da otmu aerodrom Izgleda da gospodi iz BG nesto gori pod nogama

    • Dejan

      09:35 // 4. 4. 2018.

      Gori im. Treba im mesto gde da uhlebe one koji budu ostali bez posla sa aerodroma Nikola Tesla. Ode nam centrala aerodroma u Beograd.

  • Konstantin Veliki

    21:57 // 3. 4. 2018.

    Nek mi bolje bude Niš (siromašna) majka, nego Beograd (bogata) maćeha...

  • Saša

    00:55 // 4. 4. 2018.

    A jel Niš na Marsu pa vlada Srbije neće da ulaže u aerodrom ako je vlasništvo Grada!? A čije je vlasništvo Beograd na vodi? Marsovaca!?

  • Petar

    08:55 // 4. 4. 2018.

    Kao prvo, da bi građani Niša imali jasnu predstavu o ćemu se radi, treba da znaju činjenice.. Odbornik opozicije iznosi jedno, ministarka drugo.. Znači: NEKO DEBELO LAŽE..E, ako je to (čini mi se, a ne bi bilo ni prvi put) "neko odozgo", onda... Inače, zašto Nišudržava ne bi pomogla?..Jeli možda Niš (već) Albanski?

  • Saša

    08:59 // 4. 4. 2018.

    Pa naravno da nemamo para i nikad nećemo imati zbog Beograda. Sve se ulaze u beograd a Niš ko švrlja.....

  • ZIVKOVIC

    10:28 // 4. 4. 2018.

    Da li predsednik neke zemlje govori o svojoj zemlji ,o njenom razvoju,,na ovakav nacin?On ce da zakine od auto puta pa da ulozi u aerodrom.Kada razmislim to je to,ako bi odustao -naravno on se pita za sve i zavisi na koju nogu ustane ,umislio da je Srbija njegovo vlasnistvo- srbi bi ostali juzno od Nisa a ako napravi put odose srbi u BG i dalje.On zna?Da ovako ucenjuje stanovnike "svoje"zemlje?

  • samo vas gledam

    11:17 // 4. 4. 2018.

    Mislim da je krajnje vreme da državne činovnike podsetimo čijim to novcem oni raspolažu, pa na taj način govore -daćemo vam ili nećemo ako nije ovo ili ono
    Pa ko to mene i nas ponovo ucenjuje, omalovažava, ponižava?
    Umesto da se u konfliktu pronalazi kompromis. Ko to meni opet "glumi" despota. Pa zar još nisu naučili da se sa Nišlijama tako ne razgovara?!

  • Konstantin Veliki

    12:19 // 4. 4. 2018.

    Na portalu "Večernjih novosti" anketa o aerodromu Niš!

  • ana

    12:30 // 4. 4. 2018.

    ima li neki pravnik u Nisu
    o kakvom ugovoru se radi

  • nenad 2008

    12:53 // 4. 4. 2018.

    Nesreća je, što ste u dubokom uverenju, da ste u pravu. Da Niš obasipate pažnjom, nudeći mu budućnost, a eto Nišlije vas ne razumeju, sekiraju, pa da bi ste ih uozbiljili, a vi im malčice pripretite. Ne vidite pritom, moram i to reći, da ustoličenje DEKRETOM ne drži vodu. Insistirate na glasačkoj mašineriji, a onda dalje odlučujete. Ne pitate BAZU. Ne shvatate, da je u tome žarište propadanja.

  • Marko

    14:07 // 4. 4. 2018.

    A sta bi se desilo ako grad Nis proda taj aerodrom na 20 godina kao sto je to uradio i Beograd? Da li Nis moze i takav potez da povuce? Zsto bi to Nis poklonio "drzavi" kad u ovom slucaju vasi interesi stoje iza drzave?

    • Vučić smrad

      19:33 // 4. 4. 2018.

      Vucicu nemoj onda vise da uzimas nase pare na ime poreza koje gradjani Nisa uplacuju u budzet republike. Treba Nislije da zadrzimo svoj novac, da sve sto placamo kao dadzbine, sve sto idu u budzet republike, od sada ide u budzet grada Nisa. Onda cemo imati para da napravimo jos pet aerodroma. Treba da se organizujemo i da svrgnemo sa vlasti ove sizofrenicare. Da napravimo revoluciju!!!

    • Soler

      19:39 // 4. 4. 2018.

      Vlada na celu sa Vucicem nije znala da unapredi i stavi na noge beogradski aerodrom, vec ga dali na koncesiju zato sto su nesposobni. Sada ista ta vlada hoce da uzme i unapredi niski aerodrom. Ovo je necuveno, nesposobni da unaprede svoj a unapredice nas. Gde tu ima logike? Ko je ovde lud? Na ulice i proterati ove sizofrenicare

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: