Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:41, 21. 6. 2019.

| Politika

Niška inicijativa: Selidba SNS kao selidba bogate i razmažene gospođe

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
sns
Niška inicijativa kritikovala selidbu naprednjaka; foto: J. A.

Preseljenje niškog odbora Srpske napredne stranke u nove, luksuzno opremljene prostorije, u opozicionoj Niškoj inicijativi vide kao nažalosniju i najciničniju poruku građanima. U vreme najgoreg propadanja Grada, komunalnih problema kao u vreme Drugog svetskog rata, kako kažu u ovom političkom udruženju, naprednjačka vrhuška se baškari u velikim i luksuzno sređenim enterijerima.

Naprednjaci su se “skućili” po četvrti put. Kožne fotelje, ogledala, akvarijum, slike Vučića - uramljene i na celom zidu, kancelarije, kafemat samo su deo onoga što krasi novi prostor koji se nalazi u nekadašnjim prostorijama RTS, tik uz Nišku televiziju.

fotelje "Salon" u novim prostorijama SNS; foto: J. A.

U Niškoj inicijativi naprednjačku selidbu opisuju kao selidbu bogate i razmažene gospođe, koja ne zna ni šta će sa sobom ni sa svojim novcima, pa je tako i SNS “ušetao u nove i kitnjaste (čitaj:kič) stranačke prostorije”.

U vreme najgoreg propadanja Grada, komunalnih problema kao u vreme 2. svetskog rata, naprednjačka vrhuška se baškari u velikim i luksuzno sređenim enterijerima. Ovaj najnoviji prostor, ispod bastiona udavljenog, osiromašenog i cenzurisanog novinarstva (NTV-a), predstavlja najžalosniju, a istovremeno i najciničniju moguću poruku građanima - kažu u Niškoj inicijativi.

Na ovaj način se, smatraju u Niškoj inicijativi, vlast se ruga radnicima propalih firmi u svakodnevnoj potrazi sa socijalnom pravdom i minimumom uslova za iole dostojan život.

Ocenjuju da se jedne strane naprednjaci hrle ka privilegijama, a na isti način guraju grad sve dublje u mrak i beznađe.

Dolazi čas kada će mala, ali maligna, interesna oligarhija građanima morati da položi račune. To se već desilo 96. godine na istom tom mestu gde su oni danas ustoličili svoju novu alkaponeovsku utvrdu. Mi iz dugih kolona namrštenih građana toga se sećamo, a oni? - pitaju iz Niške inicijative.

Podsetimo, nove prostorije su juče otvorene svečano uz hleb i so i prisustvo predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića.

Novina je da će u tim prostorijama, prema najavama poverenika Zvezdana MIlovanovića, konferencije za medije ubuduće biti redovne, ali ostalo je nepoznato koliko je opremanje nove SNS centrale plaćeno.

Dokumenti za preuzimanje

  1. Saopštenje Niške inicijative (preuzmi) - 251.00 KB
Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zarobljena drzava

    21:34 // 21. 6. 2019.

    Cinjenica da je SNS pun para. Poreklo tog novca je problem, ne luksuzni namestaj u kancelarijama.

  • Marko Ivošević

    17:27 // 21. 6. 2019.

    Kafemat su stavili u kancelariju?? Kako se samo usuđuju tako baškariti??? Šta će sve reći opozicija, samo da nešto kaže.

  • Graje

    14:52 // 21. 6. 2019.

    Ovo je čista pljubačina na naprednjake. Ako neko ne želi da radi svoj posao neka se skloni. SNS je stranka koja zaista radi u korist građana.

    • Gaga

      17:32 // 21. 6. 2019.

      Šta radi?Koju korist gradjani vide?

    • Bruno

      19:26 // 21. 6. 2019.

      Radi u korist male grupe. Mala, mala grupa ......

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: