Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:36, 3. 12. 2015.

| Politika

Niška opozicija još bez konkretnih rešenja

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
opozicija
Drugi sastanak opozicionih stranaka; foto: I. Đ

Dok se predstojećeg vikenda očekuje i treći sastanak stranaka u Nišu koje se predstavljaju kao opozicione, prvi čovek niških demokrata Miodrag Stanković kaže da pregovori idu svojim tokom i da još nema konačnih rešenja.

Prethodna dva sastanka iskorišćena su za definisanje aktuelne situacije u gradu i predstavnici svih stranaka koje su učestvovale na sastanku su se složili, kaže Stanković, da su za probleme Nišlija "krivi Srpska napredna stranka i njen koalicioni partner Socijalistička partija Srbije".

Ide sve u dobrom pravcu. Prvi korak je bio da napravimo analizu zatečenog stanja. Na drugom sastanku smo razmatrali moguću saradnju. Mi smo i pre nekoliko meseci pozvali opozicione stranke na saradnju, a kako će se pregovori opozicionih stranaka završiti, znaće se jako brzo - kaže Stanković.

opozicija Nekadašnji stranački ili koalicioni partneri opet govore o ujedinjenju; foto: I. Đ.O izbornom programu DS, kako kaže, tek treba da se priča na sastancima opozicije, a tada bi trebalo i da se definiše zajedničko delovanje, kao i da li će koalicije biti pre ili posle izbora.

Podsetimo, prvi sastanak niških odbora DS, SDS, NPS, LDP, Nove stranke, Zajedno za Srbiju i Reformističke stranke održan je ubrzo nakon poslednje sednice niške Skupštine koja je održana bez TV prenosa, opozicije i diskusije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Iva

    09:19 // 4. 12. 2015.

    Većina komentara traži nove ljude u politici. To je u redu ali smo zaboravili da su ti "novi ljudi" kojima je prvo radno mesto bilo ministar, upravo uništili Srbiju. Nije svet lud kada za političare forsiraju iskusne i dokazane ljude. Moje mišljenje je da treba napraviti spoj mladosti i iskustva. To je dobitna kombinacija i to je niška opozicija već uradila.Više od polovine članova su novi ljudi.

  • Milutin M.

    09:01 // 4. 12. 2015.

    Da imaju neki predlog ili rešenje ne bi bili u opoziciju. Odavno ova ekipa nema ideje i šta da pametno kaže. Svrbi džep pa se udružuju DS frakcije sa Bananom. Politički banana + split

  • Maja

    08:40 // 4. 12. 2015.

    Od ovih okupljenih, jedino Dusan Milisavljevic vredi ali ne podrzavam DS. Trebalo bi da osnuje svoju stranku.

    • Ilija

      10:21 // 4. 12. 2015.

      Za sta vredi Maja kad je on bio oduvek akter svih sukoba u Demokratskoj stranci. Mani se botovanja, ovde se radi o buducnosti nase dece. Opozicija mora biti jedinstvena, stari politicari koji su proizvodili sukobe u penziju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: