Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:43, 20. 7. 2015.

Niška priča: Zašto ministar nije dočekao matematičare?

olimpijada-matematicka-tajland.jpg Niške i beogradkse matematičare sa olimpijskim medaljama na aerodromu nisu dočekali predstavnici ministarstva (foto: FB strana IMO 2015)

To što gimnazijalce iz Niša i Beograda, koji su na Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi na Tajlandu osvojili zlato, srebro i dve bronze, na aerodromu nisu dočekali predstavnici Ministarstva prosvete, ministru su zamerili u političkom pokretu "Niška priča".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Питање?

    10:37 // 20. 7. 2015.

    Да ли вам је заиста потребан министар? Мислите да деци недостају политичари и камере?! У осталом, а што ви из те Нишке Приче нисте сачекали децу на аеродрому? Време социјализма је прошло, Ниш треба да се бори за себе а не да кукњавом прозива министра да ради посао место нас самих..засуците рукаве и сами радите посао а не кукајте и не чекајте Београд мрцине.

  • shaft

    21:52 // 20. 7. 2015.

    Dobra ideja,sa imenom Niska,postala je Prazna prica.Zarad sitnih interesa postadose deo vlasti,a saopstenja sto ih ovih dana izdaju,deo su taktike-pucajmo u prazno,lepo zvuci,niko se nece ni obazirati na to!Sto vi ne docekaste niski deo ekipe,sto ne kritikujete resornog vecnika za omladinu,to su niska deca!

  • milica

    01:56 // 21. 7. 2015.

    ČETVRTI DEO: Ministar Verbić verovatno ne bi propustio priliku za fotogradfisanje da misli da je bar nešto učinio za vam pomogne, ali očigledno nije. A doček ispred skupštine? Pa kome je to uopšte palo na pamet?! Zašto da ova divna deca dozvole sebi da ih ljubakaju političari koji, da znaju matematiku, ne bi doveli zemlju u minuse sa svih strana.
    Molim administrator da objave sve delove. Hvala.

  • Sasa

    12:09 // 25. 7. 2015.

    Bar neko sa juga srbije da digne glas i kaze nesto konkretno, ostali cuteo ka da je sve ok.
    Klincima svaka cast, ocekujem od vlade minimum stipendiju da im omoguci

  • ЈОВАНКА - ГО МЕДИЈАНА

    11:54 // 20. 7. 2015.

    "Нишка прича" се политички закачила за Расима Љајића и њени представници добро паразитирају у Граду.

  • milica

    01:36 // 21. 7. 2015.

    PRVI DEO: Čestitam mladim matematičarima na sjajnim rezultatima! Želim vam uspešan nastavak školovanja. Nadam se da će nastavno osoblje u vašim školama nastaviti vredno da radi na razvoju vašeg talenta i da ćete imati podršku škole i roditelja. Ako morate ili želite da se zaposlite po završetku srednje škole, nadam se da će vaši poslodavci prepoznati vaše talente i dozvoliti vam da ih razvijate...

  • milica

    01:44 // 21. 7. 2015.

    DRUGI DEO: ...kao i da ćete vi shvatiti da završetak formalnog obrazovanja nikako ne predstavlja kraj procesa sticanja znanja. Ukoliko želite da upišete fakultete, želim vam da u tome uspete, da imate sreće da ispred vas ne uleti na listu nečije dete čiji su jedini adut na prijemnom veze i vezice roditelja. Takodje vam želim da na fakultetima naidjete na nastavno osoblje koje će prepoznati vaš ...

  • milica

    01:48 // 21. 7. 2015.

    TREĆI DEO: ... talenat, podsticati vas na istraživanje, koje neće prisvajati rezultate vašeg mukotrpnog rada niti će od vas zahtevati da njihovu decu potpisujete kao koautore vaših radova.
    A što se tiče dočeka, divno je što su pred vas došli roditelji i nastavnici jer oni su najviše učinili za vas i najiskrenije se raduju vašim uspesima.

  • nenad 2008

    15:41 // 20. 7. 2015.

    Ima, ko će ih dočekati. Ko o NJIMA "brine". Za koju godinu.

  • Mary Merlak

    15:05 // 20. 7. 2015.

    nema 'balkona' za zlatne matematičare jer nije politički profitabilno a i mogla bi se primetiti razlika između pametnih i budala na vlasti.

    • Gordana

      22:43 // 20. 7. 2015.

      Najzad da procitam pametan komentar.Bravo.

    • CVETKO prvi

      13:00 // 21. 7. 2015.

      Bre ljudi ... niko ne voli pametne ljude , jer u njihovom društvu svi se osećaju inferiorno !
      Pogledajte strukturu naše vlasti , od najniže instance pa do najviše !
      Sve je jasno -k*o noć !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: