Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:58, 6. 6. 2018.

| Politika

Niške Dveri dobile novu predsednicu

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
tamara
Predsednica niških Dveri je redovni profesor Ekonomskog fakulteta u Nišu; foto: Dveri

Organizacione promene u Pokretu Dveri nisu zaobišle ni Niš, gde je, kako kažu, za predsednicu ovog pokreta imenovana profesorka Ekonomskog fakulteta Tamara Milenković Kerković.

Milenkoviće Kerković je inače i član predsedništva Dveri, a kako kažu u ovom Pokretu, niški ogranak će staviti fokus na “ekonomsku devastaciju grada, propast firmi”, na borbu protiv medijskog mraka, ali i na “odbranu” Aerodroma “Konstantin Veliki”.

Drastično osiromašenje stanovništva i uništenje srednje klase, odlazak najobrazovanijih mladih ljudi i čitavih porodica iz Niša, narastajući kriminal, velike razmere korupcije, nestručnosti i nepotizma u većini javnih institucija... Ovi i mnogi drugi problemi Grada Niša, aktuelizovani u višemesečnoj borbi građana Niša da spreče gradsku vlast u odluci da Aerodrom „Konstantin Veliki“ poklone Republici biće osnovno polje rada Gradske organizacije Dveri u Nišu - navode Dveri.

Inače, prema njenoj biografiji, nova predsednica Gradske organizacije Dveri je rođena 1965. godine, završila je Pravni fakultet u Nišu, a doktorirala je u Beogradu 2003. godine.

U Nišu je do jula 2016. članica Dveri bila i odbornica Jelena Đorđević, koja je u tom periodu prešla u Jedinstvenu Srbiju, odakle je izbačena nakon istupanja protiv poklanjanja aerodroma Državi. U niškom povereništvu ove stranke bio je i Ljuba Kostić, a okružni rukovodilac Dveri je bio i Nenad Stojiljković, inače odbornik ovog pokreta u Doljevcu.

O kakvim je organizacionim promena reč i ko sada čini niške Dveri, novinari Južnih vesti nisu uspeli da saznaju, jer je sekretar ovog pokreta na jednonedeljnom odsustvu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • S ,Z

    21:16 // 6. 6. 2018.

    Konačno pravi čovek/žena u vrhu niške politike. Niš polako dobija jaku opoziciju

  • Konstantin Veliki

    16:38 // 6. 6. 2018.

    Ne izgleda mi kao neko ko ima velikosrbske ideale i ratovanje za kosovo. Tj. izgleda kao neko ko je u politici iz koristi a ne da upravlja gradom i da radi i pomaze gradjane. Dvery=sns

    • Pentraksil

      00:16 // 7. 6. 2018.

      Pise se "srpski", naucite pravopis pre komentarisanja.

  • Karamarkovic Hadziehmetovic

    16:30 // 6. 6. 2018.

    Modernizovala se ova crkvena organizacija, sada i zene, cak i ove sa dva prezimena smeju nesto da kazu tamo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: