Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:00, 14. 10. 2020.

| Politika

Niški DS otvorio nove prostorije u PC "Ambasador"

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
demokratska stranka
Nakon 2 meseca u novim prostorijama; foto: Povereništvo DS-a Niš

Nakon što su, kako kažu, sami napustili prostorije u Ulici Aleksandra Nenadovića iza Kalče, niške demokrate dobile su novi dom - od večeras se on nalazi u Poslovnom centru Ambasador, u kancelariji 19. Otvaranju su prisustvovali i predsednik stranke Zoran Lutovac i zamenica predsednika Dragana Rakić

Iako su neki nacionalni mediji preneli da Demokratsku stranku izbacuju iz prostorija u tri najveća grada u Srbiji, iz niškog povereništva ove stranke rekli su da to nije istina, već da sami napuštaju prostorije.

Nakon 2 meseca, niške demokrate, deo privržen Zoranu Lutovcu, preselio se u nove prostorije. Malo skromnije od prethodnih, jer se od večeras, umesto u kući iza Kalče, nalaze u kancelariji Poslovnog centra Ambasador i, kako kaže član Izvršnog odbora DS-a i povereništva stranke ovog dela DS-a u Nišu, Vladimir Milošević, od sutra će njihova vrata za građane i članove biti zvanično otvorena. lutovac Otvaranju prisustvovali i Lutovac i Rakićeva; foto: Povereništvo DS-a Niš

Zvanično su puštene nove prostorije, u pitanju je sporedni ulaz, na drugom spratu, kancelarija 19. U narednom periodu odatle radimo i svakog dana je otvorena za članove, simpatizere i građane - kaže Milošević.

Otvaranju prostorija prisustvovali su predsednik stranke Zoran Lutovac i zamenica predsednika Dragana Rakić, a kako dodaje Milošević, nije bilo lako naći novo sedište odbora.

Nije bilo lako naći lokal, ali smo se snašli. Imali smo vakuum dok se nismo snašli za nove prostorije. Prostor je odličan za stranačke aktivnosti - kaže Milošević.

Podsetimo, kao i na republičkom nivou, i u Nišu postoje 2 frakcije DS-a.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Omladinac

    08:46 // 15. 10. 2020.

    Pa mlad covek predsednik Niskog odbora.Privuci ce mlade.

  • Nikola

    07:25 // 15. 10. 2020.

    Ta "stranka" moze slobodno i odatle da se iseli i da se nigde vise ne useljava. Ta, a i ostale stranke jer sve za cilj imaju da prodaju nasu zemlju i izdaju sopstveni narod. Odavno vise ne sluze onome sto je inicijalno bila ideja.

  • Mara

    05:53 // 15. 10. 2020.

    Vrlo važno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: