Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:47, 25. 1. 2017.

| Politika

Niški DS podržava stanare u borbi za jeftinije grejanje

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
ds
Demokrate podržavaju borbu za jeftinije grejanje; foto: A. K.

Gradska vlast u Nišu, kažu u Demokratskoj stranci, mora da počne da radi ono za šta je plaćena - da brine o građanima i ne izvlači im pare iz džepova velikim računima za grejanje kako bi pokrila svoju nesposobnost. Zbog toga ova stranka pruža punu podršku stanarima koji su najavili višednevne proteste ispred Gradske kuće.

U DS-u kažu da se Udruženi pokret slobodnih stanara već dugo bori protiv “nesposobnih rukovodilaca koji obmanjuju sugrađane”, a da nova-stara gradska vlast u Nišu, oličena u SNS i njenim koalicionim partnerima nastavlja sa ponižavanjem građana i građanki Niša.

Grejanje može i mora da bude jeftinije i građani ne treba za to da se bore po hladnom vremenu na ulici, već je to njihovo pravo o kome lokalna gradska vlast treba da vodi računa. Očigledno vlast je zadovoljna sobom a građani i njihovi problemi ih ne interesuju - kažu u DS-u.

Niški funkcioneri, kažu u DS-u, telefonom iz toplih kancelarija u TV programu brane “nesposobno rukovodstvo i optužuju medije” za kampanju protiv Toplane, aludirajući na prekjučerašnje uključenje većnika Miloša Miloševića u jutarnji program Niške televizije.

Gospodo, mediji su tu da informišu građane o svemu što je od značaja za njih, a cena grejanja u ovo hladno vreme je od izuzetnog značaja. A bolji život neće skoro (nema ga više ni na TV) - poručuju iz DS.

Podsećaju i da je direktor Toplane Zoran Stojanović i dalje u v.d. stanju i da gradska vlast ne raspisuje konkurs za izbor direktora ovog preduzeća, jer im, kako kažu demokrate, verovatno odgovara trenutna situacija u Toplani i pored toga što Nišlije plaćaju 2,5 puta skuplje grejanje u odnosu na Beograđane.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mirjana

    06:11 // 26. 1. 2017.

    molim ds da se zauzme i za nas zitelje delnicke ulice u vrtiste za vodovod da vise deca nepiju bunarsku vodu koja je puna arsena i bakterija

    • korisnik CG

      10:50 // 26. 1. 2017.

      @mirjana Da se svi zauzmu da svakom detetu i coveku bude bolje,a ne da se zivi ispod ljudskog dostojanstva.

    • ds

      12:02 // 26. 1. 2017.

      eo,sacu

  • SAD SE SETILI DA PRUŽAJU PODRŠKU ?

    14:56 // 25. 1. 2017.

    Dve godine ovo udruženje ukazuje
    na plačku i otimačinu, a svi ćute.
    Svi su odlazili u to udruženje da
    traže podršku za prethodne izbore.
    Nakon toga su svi dve godine ćutali.
    A sad su se od jednom svi uplašili
    i počeli da pružaju podršku.
    Miševi su počeli da beže sa
    broda koji se zive SNS.
    Uskoro će srpska politička scena,
    da bude prepuštena građanima.
    Jednoumlje će biti prošlost srpske politike.

    • ?

      12:01 // 26. 1. 2017.

      A gde je to i kada politicka scena prepustena gradjanima?Do sada,koliko ja znam jedino se Islandjani izborili da sami kroje svoju buducnost.Svi ostali su pod krilima globalizma,imperijalizma i kapitalizma,gde i mi spadamo od pre 100 i vise godina...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: