Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:43, 22. 2. 2018.

Niški DS traži smenu glavnog urbaniste grada

Demokratska stranka Demokrate sumnjaju u namere vlasti; Foto: JV

Zato što se stalno menjaju planovi generalne regulacije, niške demokrate zahtevaju smenu glavnog urbaniste Niša Nikole Lečića, jer se time zbunjuju investitori, a pored toga što se obmanjuju građani, nepoznato je koliko sve to njih košta kao poreske obveznike, dodaju iz DS.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Trojkaš

    22:06 // 22. 2. 2018.

    Velika podrska mladom stručnjaku da samo nastavi posao i da ga ne dotiču politička potkusuravanja.

    • Zoran Malovac

      07:33 // 23. 2. 2018.

      Koji stručnjak ? Pogledaj malo njegovo rešenje za delove Bul. Nemanjića ispod pijace Boško Buha prema mesnoj kancelariji. Izgradnja ulice bez trotoara ljudima ispred samog ulaza u zgradu prodaja zelene površine od strane Grada investitoru za izgradnju nove zgrade, ...

  • Medvedji plesač

    22:04 // 22. 2. 2018.

    Zasto vam je problem strucnjak koji zaista radi časno i stručno svoj posao a pri tom nije pripadnik političkih stranaka, i koji je okupio strucne ljude koji su u njemu osetili ispravan entuzijazam

  • Informisan

    22:30 // 22. 2. 2018.

    E, moji sugradjani! Ova vlast je preko glavnog urbaniste do sada pokrenula 5. (PETE) izmene Plana Palilule. Ej, peti put gradjani plaćaju volju gradonačelnika, nestručnost većnika Miloša Miloševića i neznanje glavnog urbaniste Lečića. I više od ovoga. Strašno, vrlo strašno i bahato neznanje.

  • Zaštitar

    21:00 // 22. 2. 2018.

    Ma kakve stambene zgrade uz klinički centar. DS zastupa sada privatne interese investitora. Taj prostor treba da se zaštiti za potrebe zdravstva.

  • Laki je malo.nervozan

    17:23 // 22. 2. 2018.

    Ovo što se desava je za svaku osudu. Ne može se generalni urbanistički plan menjati na svakih nekoliko godina, sem ako nešto u tom planu predstavlja opasnost po.razvoj grada ili po.bezbednost samih građana. Izgleda da će građani Niša još malo na ulicu kao 90.ih. SNS vreme je da se povučete jer je grad unazađeniji nego ikada.

    • Moma

      21:08 // 22. 2. 2018.

      Ovo nema veze sa politikom i strankama. Ovo je medijski pritisak na struku da popusti pred investitorima i njihovom zaradom. Za vreme dok je demokratska stranka bila na vlasti zavrsila je da se grade tu stanovu pa su sada malo nervozni.

  • Dežuran

    23:04 // 22. 2. 2018.

    Naravno da nema veze sa politikom, nego sa interesima investitora kojima se kvare planovi zarada i taljenja. Veliki finansijski interesi su tu. A udarili su na kariku koja nije politicka, pa bi da dovedu svog koji ce da legalizuje kriminal. Uostalom, urbanista ne usvaja nikakav plan nego skupstina grada. Diletanstski potez propale stranke. Bivsi 20-ogodisnji clan ds-a.

  • Slavko

    23:47 // 22. 2. 2018.

    Možemo samo da čujemo i imena investitora, pa da nam sve bude jasno?
    Zona između Bulevara Z. Đinđića i KC-a NE TREBA DA BUDE ZONA ZA KOLEKTIVNU STAMBENU IZGRADNJU!
    Akcelerator za zračnu terapiju bi onda praktično bio u dvorištu zgrade!
    Raspitajte se malo, i demokrate, i novinari i potencijalni insvestitori i kupci tih stanova šta znači AKCELERATOR u dvorištu zgrade i kako deluje na zdravlje ljudi.

  • Natali

    21:23 // 22. 2. 2018.

    Do početka 80-tih je i ličilo na nešto...od tada pa do danas su uspeli da unište Niš totalno! Kako ko "ćušne kovertu" tako se gradi uzduž i popreko bez stila i smisla...što je najtragičnije ti ljudi uveliko nastavljaju da grade "kičerice" i niko ne preduzima ništa zadnjih 40 godina.

  • Teletabisi

    19:25 // 23. 2. 2018.

    Javno traže smenu čoveka koji štiti javni interes i ujedno javno zastupaju interes gradjevinske mafije. Ovi iz demokratske stranke su pravi teletabisi :)

  • Nislija

    23:48 // 22. 2. 2018.

    Vole naše stranke da se bave i nestranačkim pitanjima i to ti je. Još ako je zamišljeni protivnik neko ko nije iz političkog blata, to im je sladje da ga u to blato uvuku.

    Udarite na SNS, na gradonačelnika, ako se već igrate politike ...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: