Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 16. 11. 2012.

| Politika

Niški LDP nastavlja sa radom

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
Čedomir Jovanović
foto: RTS

Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno demokratske partija održao je u četvrtak u Nišu zatvorenu sednicu sa svim svojim poslanicima i predstavnicima sa juga Srbije.

Jedan od zaključaka skupa je, kako je rečeno Južnim vestima, da je ova partija konsolidovala svoje redove i da će nastaviti sa radom kao i do sada, s tim što će biti mnogo otvorenija za građanske ideje i inicijative.

Predsednik Gradskog odbora Niš Srđan Pešić, koji je trenutno i jedini odbornik LDP u Skupštini Grada, kaže za Južne vesti da je retkost da neka partija održi tu vrstu sednice van Beograda. Srđan Pešić Srđan Pešić

- Mi smo za ovih nekoliko dana od 1.600 članova imali od 40 do 50 istupnica. Na žalost, stranku je napustilo desetak funkcionera, ali to nas neće zaustaviti da nastavimo sa radom - kaže Pešić.

Pešić dodaje da su ga mnogi prethodnih dana pitali da li LDP i dalje postoji u Nišu.

- Itekako postoji i sada ćemo zbog drugačije strukture rukovodstva biti mnogo otvoreniji prema građanima, ali i prema drugim partijama. Mi sada imamo samo saveznike, a želimo bližu saradnju sa svima onima koji rade za Niš - rekao je Pešić za Južne vesti.

Posle zvaničnog dela skupa kompletno rukovodstvo stranke imalo je manju zakusku u poznatom restoranu „Biser“, gde je Jovanović „na niški način“ porazgovarao sa članovima partije.

Podsetimo, 4. novembra LDP je napustila grupa lidera niškog odbora. Među kojima su potpredsednik partije Nebojša Ranđelović, predsednik Gradskog odbora Predrag Jelenković i narodna poslanica Sanja Jefić.

Ubrzo nakon toga za VD predsednika Gradskog odbora postavljen je Srđan Pešić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jovica Petkovic

    17:48 // 16. 11. 2012.

    Ludi, Paranoični,Propali. Dovoljno. Nema višpe mesta u prelepom gradu na Nišavi za sulude ideje potamnelog Čedomira i potrčka mu, nekakvog dr Pešića...

  • Milena

    15:20 // 16. 11. 2012.

    A šta sipaju u soci u Biser?

    • JelenaK

      17:37 // 16. 11. 2012.

      Što pitaš, htela bi i ti jedan?

    • sandra

      18:23 // 17. 11. 2012.

      jelanak, ne pali se...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: