Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:20, 23. 4. 2018.

| Politika

Niški SNS o dočeku Vučića: To su redovne državne aktivnosti

Autor:J. Adamović, S. MarkovićIzvor:Južne vesti
SNS
Politički skup ili redovna državna aktivnost? foto: JV/P. Blagojević

Na tvrdnje da niška Srpska napredna stranka okuplja svoje simpatizere da u sredu 25. aprila dočekaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, poverenik SNS Zvezdan Milovanović kaže da oni ništa ne organizuju i da su to “redovne državne aktivnosti”.

I mesni i opštinski odbori Srpske napredne stranke, tvrdi izvor Južnih vesti iz SNS-a, treba da ispune kvote i dovedu ljude ispred Leonija, da bi dočekali predsednika Vučića koji dolazi da otvori novi pogon ove fabrike, ali i ubedi Nišlije da je odluka o predavanju gradskog aerodroma Republici na upravljanje ustvari dobra.

Nema ništa od toga da ispune kvote. Inače, kvota po mesnim odborima je svuda drugačija, negde 100, negde više, negde manje. Ali svaki opštinski odbor treba da obezbedi po 2.000 članova - kaže izvor Južnih vesti.

Član SNS-a kaže i da su iznajmljeni gradski autobusi, koji će pre dolaska Vučića u Niš da pokupljaju ljude ispred mesnih odbora i voze ih do fabrike, kako bi u što većem broju dočekali predsednika.

Dok građani i članovi vladajuće partije koji su želeli da ostanu anonimni tvrde da ih opštinski odbori ucenjuju da naprave miting podrške Vučiću ispred fabrike, poverenik SNS Zvezdan Milovanović negira da naprednjaci mobilišu građane da dočekaju predsenika Srbije. Na pitanje novinarke da li to znači da ispred Leonija tog dana neće biti nikakvog skupa, Milovanović je odgovorio da su "to redovne državne aktivnosti".

Ništa ne organizuje Srpska napredna stranka, odakle vam to? To su redovne aktivnosti državne, ne razumem o čemu pričate - kaže Milovanović.

Poverenik niških naprednjaka je nakon toga spustio slušalicu te nije pojasnio kako je organizovanje političkog skupa "redovna državna aktivnost".

Podsetimo, niški SNS je najavio da Vučić dolazi 25. aprila u Niš, a tada su naveli i da će sednica Skupštine na kojoj će se odlučivati o "poklanjanju" aerodroma biti održana nakon prvomajskih praznika. Inicijativa "Ne damo niški aerodrom" je zakazala protest protiv "poklanjanja" vazdušne luke istog dana kada je najavljena poseta predsednika, ali u 18 sati, kako ne bi pravili "kontramiting" Vučiću.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • BATA

    14:11 // 24. 4. 2018.

    Za njih jesu redovne drzavne aktivnosti.Sada ce ponovo ono cuveno njegovo vikanjena Bulatovicu kao onomad Drobnjaku,mada ovaj nas naviko,iskusan po tom pitanBas ce biti znimljivo kako vice i dere se na njih a oni govore kako je veliki vodja u pravu jer su zaista nesposobni i zasluzuju ponizenja.Ona ce ih kad tad stici ako prodaju Nis zarad kablova.KULTURNI,SPORTSKI I TURISTICKIRADNICI OGLASITE SE

  • Vitez niski

    09:56 // 24. 4. 2018.

    Koje bre redovne aktivosti!!.Da predsednik drzave otvara predsoblje fabrike, i iskoristi da obmane , slaze narod za aerodrom.E to ne prolazi, smesni ste ko bioskop i On i Vi.

  • tony

    09:50 // 24. 4. 2018.

    ...kakve bre redovne državne aktivnosti...jel zna Vučić šta je u opisu posla predsednika države, ako ne zna nek pročita ustav i šta mu piše u opisu posla kao predsednika države, a ako zna, onda svesno krši i ustav i zakone države Srbije. Ovo što radi sigurno nije u opisu posla predsednika države, ovo je posao za premijera, eventualno ministra privrede ili finansija

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: